Sunday 13 April 2014

Gaalahumussa



Terveiset sateisesta Helsingistä! Oikeastaan kirjoittelen postausta jo lentokentällä, otan nimittäin vielä tänään iltalennon kotiin. Viikonloppu Helsingissä sujahti nopeasti ohi, sillä tapahtumarikas ja tiivis ohjelma piti minut kiireisenä aina perjantai-illasta lähtien.

Niin kuin aikaisemmin kerroinkin, perjantaini sujui Aussie Blog Awardsin merkeissä Kellotehtaan tiloissa. Ennen juhlia sain kuitenkin rentoutua hetkisen, sillä Luomuksen ihana Annika lupautui laittamaan minun ja rakkaan ystäväni Monan hiukset gaalakuntoon.



Nopea ja taitava Annika loihti hiuksemme valmiiksi niin nopeasti, että ehdimme vielä piipahtaa Adalminan luona. Paikan päälle päästyämme Adalmina kestitsi meitä herkullisella ruualla - juuri töistä tulleen Jessican vielä pohtiessa asukokonaisuuttaan. Aika meni kuitenkin todella nopeasti ja pian olikin aika siirtyä juhlapaikalle.

Kellohallin juhlahumussa sai ihailla mitä tyylikkäämpiä juhlijoita ja oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa muita blogituttuja - monien kanssa olisin voinut höpötellä vaikka kuinka pitkään! Illan aikana jaettujen palkintojen saajat näkee täältä, oikein paljon onnea voittajille! Gaalaillan päätteksi hyppäsimme vielä Adalminan kanssa taksiin ja onnistunut iltamme päättyi Teatterin tanssilattialla.


Kuvassa Monan, Adalminan ja Mikon kanssa

Lauantain Indiedays Blog Awardista minulla onkin valitettavasti hieman vähänlaisesti kuvia (ja suurin osa näistäkin kuvista on Monan ja Adalminan kameralla napattuja, kiitos vaan tytöt!), mutta enköhän pian pääse jakamaan illan tunnelmia ainakin paikan päällä häärineen valokuvaajan otoksilla.

Mutta nyt onkin jo aika kiiruhtaa koneeseen, palaillaan taas pian!

7 comments:

  1. Kiitos Maija perjantaista, toivottavasti nähdään viimeistään Pariisissa keväällä! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos itsellesi, oli ihan huippu ilta! :)

      Delete
  2. Heippa!:)

    Alkuun kiitos inspiroivasta blogista ja ruudun läpi tarttuvasta hyvästä asenteesta! Muistelen, että olisit jossain välissä kertonut esitteleväsi sormuksesi, jahka sen saat! Nyt sormessasi näyttää säihkyvän aivan upean näköinen tapaus, onko siitä mahdollista saada omaa postaustaan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon Vendi! :)

      Olen kyllä huikean onnellinen sormuksestani ja tämän myötä olenkin saanut pienen koruinnostuksen! Valitettavasti en kuitenkaan halua täällä blogissa sormusta kauhean tarkkaan esitellä, mutta päivittäin käytettynä se tulee kuitenkin vilahtelemaan silloin tällöin myös täällä blogin puolella.

      Ja olipa kiva löytää tätä kautta mielenkiintoinen blogisi ja kiitos kovasti, että viihdyt mukana! :)

      Delete
    2. Voi ei, muistin väärin! Ymmärrän tarkemman esittelyn väliin jättämisen:)) Mielestäni se on silti aivan uskomattoman kaunis, vaikka vain vilahdellen!

      Blogimme taitavat olla vähän eri maailmoista, tosi kiva että kävit kurkkaamassa! :)

      Hyvää pääsiäistä! :)

      Delete
  3. Oi, oletpa ollut hurjan kauniina juhlimassa! :) Sun klassinen tyyli on vaan niin ihana ja sopii sulle ihan täydellisesti! Enkä vaan voi olla ihastelematta sun hiuksia - ne on niiiin kauniit :) Mukavaa pääsiäistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suuri kiitos Sari ja ihanaa, että piristät päivääni siellä ruudun toisella puolella! :)

      Ja hiuksista menee tällä kertaa kiitokset Lumouksen Annikalle - voi, kunpa saisi tällaisen kampauksen joka päivä! :)

      Oikein ihanaa ja keväistä Pääsiäistä myös sinne! <3

      Delete