Friday 25 April 2014

Snapshots







































1. Bonjour Paris! Pysähdyimme les Champsilla apteekkiin ja matka jatkuu turistien välissä pujotellessa. Riemukaarelta katsoessa oikeanpuoleinen katu on yleensä rauhallisempi ja pääsimmekin nopeasti jatkamaan keskustaan päin.
2. Lounas Cojeanissa katuvilinää ihmetellen. 3. Rue Royalin varrelta löytyy sisäänkäynti Le Villageen - Pariisi tuntuu vaihtuvan hetkessä idylliseen ja hurmaavaan pikkukylään! Täällä voi pysähtyä myös drinkeille tai lounaalle shoppailujen lomassa. / 4. Angry bag lady at Printemps! 4. Pariisin herkullisimmat Eclairit - tästä lisää ihan pikapuolin! 5. Parisienne näköjään hurauttaa Velib-pyörällä näppärästi myös Zaraan shoppailemaan. / 6. Tapasimme kaksi ihanaa Pariisissa asuvaa neitokaista ja heidän miehensä illallisen merkeissä - kiitos kivasta illasta Julia ja Anna Sofia! 8. Pääsiäissunnuntaina messun jälkeistä lounasta Porte Maillotin kupeessa sijaitsevassa L'Auberge Dabissa. Rakkauteni mereneläviin on kai tarttunut äidiltäni, joka aina jaksoi kuoria Tukholman laivan buffetissa minulle katkarapuja, joten tällaiset paikat ovat suosikkejani!

Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille oikein ihanaa viikonloppua!

13 comments:

  1. Hyvää viikonloppua! minä tykkään mustekalarenkaista ja merenelävistä spagetin kanssa, sellaista löytyi Roomasta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Susanna! :)

      Minäkin aina pienenä tilasin noita mustekalanrenkaita, veli söi spagettia ketsupilla, minulle mustekalanrenkaita! :D

      Delete
  2. Oi, tällaset snapshot-postaukset on aina kivoja :) Pariisi-visiitti oli ilmeisen onnistunut :) Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla, kiitos Sari! :)
      Ihanaa ja aurinkoista kevättä!

      Delete
  3. Ihania kuvia!:) Mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

    ReplyDelete
  4. Hei, ostin samanlaiset chanelin balleriinat viime syksynä ja siitä asti olen pohtinut miten sen nahka pohjan kanssa toimitaan:D. Oletko ennen käyttöä teettänyt kumi(?)pohjallisen vai ensi kulutit kenkien nahkapohjan ja sitten vasta veit suutarille?

    T. Carolyn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Carolyn,

      Minulla on kahdet samanlaiset Chanelin ballerinat, eikä kummastakaan ole kulunut pohja vielä loppuun. Eli en ole laitatuttanut pohjiin vielä mitään. Suutarit laittavat kuluneisiin pohjiin joko kumi- tai nahkapohjia, joten ehkä käytön mukaan valitsisin materiaalin. Kumipohjat ovat varmasti käytännöllisemmät, joten vaikka kuinka pidänkin nahkapohjan tuntumasta ja keveydestä, ehkä kallistun siihen seuraavaksi...

      Olen käyttänyt näitä aika ahkerasti ja olen joutunut baltsujen kanssa myös vesisateeseen, enkä koe, että kenkä olisi mitenkään erityisesti kärsinyt niistä. Olen vain kuivattanut kengät hyvin ennen seuraavaa käyttöä.

      Kivaa kevättä sinulle! :)

      Delete
    2. Oi kiitos vinkkeistä<3! En tiennytkään että nahkapohjat kestää näin hyvin kulumista!

      Delete
  5. Katkaravut on hyviä mutta miten on osterien laita... ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, en ole tainnut syödä mitään merestä tulevaa, josta en pitäisi - myös osterit kuuluvat suosikkieni joukkoon! :) Kieltämättä osteria "valmistellessani" harvemmin mietin prosessia, muuten ne jäisivät varmasti syömättä. Osteriaika onkin just pian ohi, nämä taisivat jäädä tämän kevään viimeisiksi! :)

      Delete
  6. Haaste odottaa blogissani!
    http://finnforlife.wordpress.com/2014/04/27/top-5-haaste/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon haasteesta, tulenkin heti vierailulle! :)

      Delete