Thursday 4 October 2012

Kaupungilla

Huh, miten nopeasti päivät ovat taas vierähtäneet! Maanantai-illalla juhlistimme syntymäpäivääni, tiistai-iltapäivä vierähti lahjaostoksilla, keskiviikkona vietimme arkipyhää vaeltaen ja nyt kotiin tultuani ehdin istahtamaan vain hetkeksi ennen kuin lähden illalliselle vuosipäivämme kunniaksi. Edellä mainittujen lisäksi alkuviikkoon mahtui myös niin jumppia, ylimääräisiä työhön liittyviä juttuja, kuin asumiseen liittyvien byrokratia-asioidenkin hoitamista, eli tasaisen kiiruista on pitänyt.

Alla kuvia viikonlopulta. On niin ihanaa kun suurimmat muuttojutut alkavat viimeinkin hellittää ja ehdimme tutustua uuteen kotiseutuumme. Täällä on jo aika synkkää ja syksyistä, mutta kauniita paikkoja riittää ja ympärillä on paljon uutta koettavaa. Päivän ihanin uutinen on muuten erään ihastuttavan ranskalaisen tuttavani muutto tänne, en malta odottaa hänen näkemistään!

Olette jättäneet ihania kommentteja viikon aikana, palaan heti huomenissa vastaamaan niihin. Nauttikaahan torstai-illasta!

12 comments:

  1. Ihanan näköinen olet taas! :) mitäs synttärilahjashoppailuja tuli tehtyä ;) ps. mullakin on itseasiassa sunnuntaina synttärit! Me vaat ollaan parhaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oikein hyvää syntymäpäivää kelly, vietähän oikein ihana päivä! :)

      Kuvan kassissa ei ole lahjaa minulle, vaan saan antaa sen sisällön rakkaalle ystävälleni kun seuraavan kerran tapaamme. :)

      Delete
  2. Kauniita kuvia, kiitos etta paasemme kurkkaamaan milta uusi asuinkaupunkinne nayttaa. On niin mukavaa tutustua erilaisiin paikkoihin, edes nain valokuvien valityksella. :-)

    Paula
    (www.a-little-glitter.blogspot.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itsekin pidän tällaisesta virtuaalimatkailusta, joten kiva kuulla että tällaisetkin postaukset ovat mieleen! :)
      Ihanaa sunnuntaita!

      Delete
  3. Kivoja kuvia:) Minkälaiset shoppailumahdollisuudet uudessa kotikaupungissasi on, oletko löytänyt mieluisia kauppoja?

    Terveisiä Varsinais-Suomesta, Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maija!

      Kuvissa näkyy Nurnbergin maisemia, sen keskusta on täältä meiltä noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Täältä löytyy kyllä monen näköistä, Helsingin kokoinen kaupunki on kyseessä. Mieluisia kauppoja on löytynyt vaikka kuinka paljon, voisin tehdä niistä vaikka erikseen postausta! :)

      Delete
  4. Täälläkin vaaka-nainen ilmoittautuu ja onnittelee toista! Ja toivottaa mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Marjukka, sitä samaa sinulle! :)
      Sulla taitaa olla synttärit siis pian tulossa? Onnea jo näin etukäteen! :)

      Delete
  5. Täälläkin vaaka-nainen, joten myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut. Uusi kotikaupunkinne näyttää todella ihastuttavalta. Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Mrs. J, ihanaa sunnuntaita sinne naapurimaahan! :)

      Delete
  6. Onnea synttäreiden johdosta. Olet taas tyylikkäänä kuten aina! Onpa siellä teilläpäin syksyistä tai ainakin on sen näköistä. Täällä Italiassa voi vielä helposti olla lyhythihaisessa ja takkia en kyllä varmaan hetkeen kaiva esille. Ehkä marraskuussa? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, juuri kirjoittelinkin säästä :D Eli aika vilpoista on ollut, tosin ballerinoissa olen vielä tarjennut.

      Ja kiitos kommentista, oli kiva löytää ihana blogisi! :)

      Delete