Wednesday 24 October 2012

Premiers pas en hiver

Suomessa syksy on ehtinyt jo pitkälle ja paksujen talvitakkien näkyminen kaduilla sai minut huomaamaan, että talvi on aivan nurkan takana kotimaassanikin. Talvisia asuja miettiessäni kurkistin hieman nettikauppojen tarjontaa ja löysinkin muutamia ideoita lämpimään ja siistiin talvipukeutumiseen.

Burberryn villakangastakki on klassinen valinta ja takin a-linjainen leikkaus istuu täydellisesti tyttömäiseen tyyliin. Hillityn värikkäät asusteet saavat tummaan asuun eloa, Nina Riccin hennon vaaleanpunaista laukkua saa kannettua niin kädessä kuin olallakin. Tara Jarmonin nahkahanskat ja kaunis silkkihuivi sopivat hyvin työmatkalle tai shoppailupäivään, tosin paukkupakkasilla silkkihuivi saa siirtyä koristamaan laukun kahvaa ja kaulalle siirtyy muhkea villahuivi. Vannoutunut ballerinatyttö haluaa talveksi sirot ja mukavat talvisaappaat, kauniit Lanvinin saappaat täyttävät molemmat kriteerit piilotetun kiilakorkonsa ansiosta. (Kuvat lainattu: Net-a-porter, Mytheresa & Tara Jarmon)

Kävinkin itseasiassa edellisviikonloppuna Munchenin Theresa-kaupassa kokeilemassa erilaisia saappaita ja nilkkureita, mutta valitettavasti nuo Lanvinin saappaat eivät siellä osuneet silmiini. Nettikaupankin puolella saappaat ovat loppuunmyydyt, mutta aion ehdottomasti pitää silmällä josko he saisivat täydennystä tuosta mallista.

10 comments:

  1. Burberryn villakangastakki olisi loistohankinta, niin upea, ajaton ja laadukas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä, tässä olisi talvitakki vuosiksi eteenpäin! :)

      Delete
  2. Ihana värimaailma näissä. Mä tykkään siitä, ettei kaikkien vaatteiden tarvitse olla syksyisin pelkästään ruskeaa, oranssia tai harmaata ja muuta sellaista (vaikka nekin toki ovat hienoja) :) Mutta nuo heleän vaaleanpunaiset asusteet on todella kauniita ja tyylikkäitä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajattelen täysin samoin! :) Itse asiassa käytän aika vähän murrettuja värejä, eniten ehkä harmaan sävyjä, vaikka muutkin toki ovat kauniita. Ihastuin kyllä todella noihin vaaleanpunaisiin nahkahanskoihin, suloiset ja silti elegantit! :)

      Delete
  3. Tuo villakangastakki on kaunis ja tyylikäs. Kyllä, on kiva miettiä (ja suunnitella) seuraavan kauden asuja ja asusteita. Kovasti ennusteet povaavat Etelä-Suomeenkin talvea. Kauhulla odotan minkälainen talvi tänä vuonna on tulossa... (Lue: en ole lainkaan talvi-ihminen!)

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö olekin? Talven tulo on hitusen miellyttävämpää kun saa taas uusia juttuja omasta vaatekaapistaan käyttöön, juuri tänään kaivoin varastosta Tara Jarmonin villakangastakin, oikein ikävöin sen käyttöä! :)

      Delete
  4. Hankin kesän lopussa Burberryn villakangastakin, juurikin klassisen mustan ja odotan jo malttamattomana, että pääsen käyttämään sitä. Aikeissani ei ollut ostaa uutta villakangastakkia, mutta kun kyseinen takki osui Stockalla silmiini ja koska se istui täydellisesti, en vaan voinut jättää sitä ostamatta. Burberryn trenssejä minulla onkin ollut jo useamman vuoden ja ne on kestäneet erittäin hyvin ilman minkäänlaista kulumista tms. ja vaikka en ole vielä uutta takkia päässyt tositomissa testaamaan, suosittelen Burberryn takkeja lämpimästi. Satsaus kannattaa, sillä laatu kestää!!!

    -hanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh, takkivalikoimasi kuulostaa täydelliseltä! :) Burberryn takit ovat aina niin kauniisti leikattuja ja ihanan viimeisteltyjä, en ihmettele ettet voinut jättää takkia ostamatta.

      Taidatkin heti päästä nauttimaan uudesta takistasi, uutisten mukaan Suomessa on jo talvitakkikelit! :)

      Delete
  5. I like this shoes!

    Fit
    ______________________
    visit my blog:
    www.fashionbyfit.blogspot.com
    VastaaPoista

    ReplyDelete