Saturday, 22 December 2012

A Paris

Facebook-seurailijat jo varmaan huomasivatkin eiliset terveiseni Pariisin lentokentältä. Ensimmäinen lentomme viivästyi, mutta heti koneen laskeutuessa pääsimme ulos ja auto kyyditsi meidät suoraan jatkolennollemme; lentokenttäshoppailut jäivät siis paluumatkalle. Myöhäisen tulomme vuoksi myös nukkumaanmeno viivästyi, mutta siitä huolimatta jaksoimme aamulla heräillä aikaisin ja lähteä joululahjaostoksille.

Lahjojen metsästys jatkuu vielä huomenna, joten nyt on parasta päästä nukkumaan. Ihanaa viikonloppua!

4 comments:

 1. Ihana Pariisi, kaipaan sinne takaisin kovasti. Hyvaa Joulua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on kyllä tosi kaunista näin joulun aikaan, vaikka oikein mielelläni olisin myös nyt Suomessa! :)

   Tunnelmallista Joulua!

   Delete
 2. ihanaa joulua sinulle :) Vasta löysin blogisi ja olen jo ihan innoissani tätä lukiessani! Osaatko muuten kuinka hyvin puhua ranskaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että löysit tänne, tervetuloa! :)

   Mitenköhän kuvailisin ranskan tasoani? Kysyin tätä avomieheltäni ja hän vastasi se olevan Petite Parisienne (?)! Tosiasiassa ranskani on aika kömpelöhköä, perusjutut sujuvat hyvin, lukeminen ja kirjoittaminen on minulle helpompaa kuin puhuminen. Avomieheni vanhempien kanssa puhun ainoastaan ranskaa (tosin usein saatan vastata myös englanniksi) ja muutaman ystäväni kanssa kieltä tulee myös harjoitettua. Avomieheni kanssa puhumme oikeastaan aina englantia. Toivon kovasti että ehtisin tunneille kertaamaan kielioppia, mutta tällä hetkellä olen päätynyt keskittymään ajankohtaisempiin saksan opintoihin.

   Hyvää Joulua! :)

   Delete