Sunday, 23 December 2012

Pour moi

Monissa blogeissa on pohdittu näin joulun aikaan lahjoja niin itselle kuin läheisillekin. Minulta lahjatoiveiden miettiminen jäi valitettavasti välistä tämän vuoden osalta, syksyn ja alkutalven murheiden keskellä lahjojen ajattelu ei oikein onnistunut. Onneksi juuri ennen Pariisiin lähtöämme huolestuttavimmat asiat selvisivät ja tammikuu näyttääkin taas paljon valoisemmalta.

Tämä viikonloppu onkin sitten kulunut mitä suuremmissa määrin lahjaostoksia tehdessä ja huomennakin suuntaamme vielä muutamiin liikkeisiin. Illallisen jälkeen teimme toimintasuunnitelmaa avomieheni äidin kanssa: avomieheni haluaa äitinsä apua minun lahjani valitsemisessa, minä aion käydä yksin hankkimassa avomieheni lahjan ja sitten me kolme yhdessä olemme menossa ostamaan avomieheni sisaren tytöille lahjoja. Jossain vaiheessa yritämme myös pysähtyä hetkeksi kaakaon ääreen Angelinaan, jossa avomieheni haluaa herkutella suosikillaan Mont Blanc -leivoksella.

Läheisteni lisäksi ajattelin myös hieman lahjoa itseäni. Lahjaostosten lomassa yritän katsella niin tuotteita päivittäisiin rutiineihin, asusteita juhlaan kuin pientä kodin sisustustakin. (Kuvat lainattu)

1. Diptyquen kynttilöitä pääsin nuuhkuttelemaan jo tänään. Olen suuri tuoksukynttilöiden ystävä ja näin talvella kynttilöitä tulee poltettua päivittäin. Nyt pitäisi vain päättää mikä lukuisista tuoksuista on ihanin! 2. Repetolta on ilmestynyt ensimmäinen prêt-à-porter -mallisto. Vaatekaappini tarvitsisi täydennystä klassisen mustan neuleen muodossa, ehkäpä tämä neule täyttäisi kriteerini mallin ja materiaalin suhteen. 3. Nämä Jimmy Choon korkokengät ovat pyörineet ajatuksissani jo hetken aikaa, myös turkoosi väri samasta mallista on todella upea! 4. Ihonpuhdistustuotteeni ovat aivan loppumaisillaan ja ajattelinkin kokeilla vaihteeksi uutta sarjaa. StriVectinin tuotteet kiinnostavat minua kovasti ja aion suunnata Sephoraan tutkailemaan merkin valikoimia. 5. Tara Jarmonin sinisävyinen huivi suojaisi kaulaani myös niinä päivinä kun takkutukka ei kestä villasekoitteisia huiveja. 6. Uuden hajuveden hankinta saa jäädä lentokentälle, Jour d'Hermès on yhtenä vaihtoehtonani.

6 comments:

 1. Hienoa, että murheet ovat väistymässä uuden vuoden kunniaksi ja ehdit ajatella niitä turhamaisiakin juttuja. Choon pinkit kengät näyttää yhtäkkiä niin raikkailta ja ihanilta... Jotenkin punaista/viininpunaista ja hopeaa on tullut taas koko joulukuun joka tuutista. Ihanaa joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotenkin tuo pinkki olisi vaan niin upea, etenkin kun muuten käytän niin paljon mustia/valkoisia/tumman sinisiä vaatteita. :)

   Rauhallisia välipäiviä! :)

   Delete
 2. Lahjoin myös itseäni, tuoksua on tulossa huomenna ja pieni ruskea paketti;)

  Oikein Hyvää Joulua Pariisiin! Etelä-Ranskassa voi sääennusteen mukaan olla uimarannalla?

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, kerro lisää? :)

   Ihania ja rentouttavia välipäiviä! <3

   Delete