Thursday, 13 December 2012

Chanel - Rouge Coco Gabrielle

Olen saanut Lähdössä illalliselle -postauksen jälkeen muutamia kysymyksiä kuvissa näkyneestä punaisesta huulipunasta. Huulipuna on Chanelin Rouge Coco ja sävy on 19 Gabrielle, joten kyseessä on siis Coco Chanelin nimikkosävy hänen varsinaisen nimensä mukaan.
Tästä huulipunasta minulla on todella hyviä kokemuksia, puna levittyy huulille silkin pehmeästi ja hieman siniseen taittava sävy on todella kaunis. Olen käyttänyt punaa ilman rajauskynää (jostain syystä en vain millään muista hankkia sitä) ja se on siitä huolimatta ollut kestävä.

Tämä huulipuna on itse asiassa ainut meikkipussistani löytyvä ja se onkin aikamoinen väripilkku nudeisten huulikiiltojeni seurassa. Ajatuksissani onkin hankkia huulipunavalikoimaani täydennystä ensi viikolla ja koska olen aikaisemminkin saanut teiltä mahtavia kosmetiikkavinkkejä, olisi nytkin kiva kuulla teidän suosikkinne eri huulipunamerkeistä ja -sävyistä!

The best colour in the whole world is the one that looks good on you. 
- Coco Chanel

4 comments:

 1. Tuo puna pitää päästä testaamaan!

  Oma punainen lemppari on Estee Lauder rich red.
  pehmeä ja kostea koostumus, ihana väri. Ainut huono puoli on, että se kyllä karkaa huulilta viiruiksi iholle, ellei kunnolla pakkeloi ja rajaa. ;)
  Toinen lemppari on MACin Media. Tumma Burgundy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos näistä, sun meikkiarvosteluihin luotan kyllä täysin! :)

   Ja ehdottomasti kannattaa kokeilla tätä punaa, sopii sinulle varmasti tosi kauniisti! :)

   Delete
 2. Aivan ihana väri, täydellinen!!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on kyllä oikea klassikkoväri, rehellisen punainen, vai miten sen voisi suomeksi parhaiten kääntää :)

   Delete