Monday, 3 December 2012

Arkinilkkurit

No niin, pitkien etsintöjen jälkeen löysin talvea varten täydelliset arkinilkkurit! Tai oikeastaan, hankin kengät jo muutama viikko sitten ja sen jälkeen ne olivat suutarilla saamassa alleensa kumipohjat.

Ehdinkin jo harmitella arkinilkkureiden löytämisen vaikeutta ja tein paremman puutteessa sen mitä en yleensä ikinä tee: ostin hätäpäissäni huonolestiset nilkkurit. Hankkimani H&M:n nilkkurit olivat toki kauniit, mutta pian huomasin joutuvani kantamaan varakenkiä mukanani, sillä pitkien päivien aikana jalkani alkoivat kipeytyä.
Vihdoin eräänä lauantai-päivänä päädyin kokeilemaan näitä Isabel Marantin Dicker-nilkkureita ja vaikka ensin ajattelin nilkkureiden olevan turhan "rouheat" makuuni, palasin liikkeeseen myöhemmin ja ostin kengät.

Nyt viikonlopun aikana ehdin ottaa kengät käyttöön, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Mustasta mokkanahasta tehdyillä nilkkureilla jaksaa tallustaa koko päivän ja kengät istuivat jalkaani heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Olen ehtinyt pitää näitä kenkiä jo sekä mekon, että farkkujen kanssa ja todennut niiden toimivan monenlaisessa asussa. Oikeastaan ihastuin näihin sen verran, että kävin jo liikkeessä kyselemässä kevätvärien saapumista, nämä olisivat nimittäin erittäin tervetulleet vaatekaappiini myös vaaleammassa värissä!

10 comments:

 1. No ei kyllä kannata ostaa h&m mitään ja viimeks nyt kenkiä. olen kerran sen virheen tehnyt. Kantapäät hankautui heti rikki. H&M vaatteita en muutenkaan enää osta. Lapsityövoimalla teetettyjä ( tosin varmaan isot muotitalotkin niitä valitettavasti taitavat käyttää)huonosti istuvia vaatteita. Parempi panostaa laatuun. Muutama hyvä vaatekappale hakkaa tusinan halparievun mennentullen !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei kengät hiertänyt mistään, mutta lesti ei vaan ollut tarpeeksi hyvä jotta olisin jaksanut nilkkureita käyttää. Ehdottomasti aion noita vielä käyttää, kunhan tiedän ettei tarvitse kilometritolkulla kävellä.

   Yritän noudattaa noita samoja periaatteita, mutta silti usein suuntaan myös Mangoon, Zaraan ym. kauppoihin!

   Delete
 2. Hätäpääostokset ovat usein just sellaisia... Mutta nuo näyttävät todella kivoilta. Itse olen miettinyt samaa, että ovatko tuon tyyliset liian rouheat tai liian buutsimaiset.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen päässyt hutiostoksista melkein kokonaan eroon, mutta silti aina välillä niitä tulee näköjään tehtyä...

   Mietin noita nilkkureita viikon, mutta sitten päätin käydä vielä katsomassa, josko niitä olisi omassa koossani. Nyt en voisi olla tyytyväisempi päätökseeni, tosin täällä sataa sellaista räntää että parina päivänä on saanut jättää mokkanilkkurit kotiin ja vetää Hunterit jalkaan! :)

   Delete
 3. Ai sä hankit nyt Dickerit... nauti! :-) Mä vieläkin haluaisin ne vaaleanruskeat, mutta saa nähdä löydänkö niitä ikinä mistään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä päädyin sitten kuitenkin näihin! :)

   Minkä kokoisia yrität metsästää? Täällä oli vielä joitain hajakokoja monistakin väreistä. Itsekin haikailin myös niitä ruskeita, mutta nyt oli pakottava tarve saada mustat nilkkurit, joten niihin päädyin. Ihan pianhan tulee myös kevätmallisto, ehkä siellä olisi vaaleaa ruskeaa?

   Voin kyllä seuraavalla kerralla kurkistaa, mitä kokoja täällä vielä on! :)

   Delete
 4. Todella vaikea kuvitella niitä jalassasi, varsinkin kun käytät lähinnä kellohelmaisia mekkoja ja hameita. Muutenkin nilkkurit ja hame-kombo vaatii aika solakat sääret. Mutta kuvia odotellessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistathan, että blogiin on päivitetty päivän asuja vain vähän enemmän kuin yksi kuukaudessa? Niihin muihin päiviin mahtuu monenlaista asua, jota en ole blogiin kuvannut. Viikonloppuisin käytän kyllä useimmiten hameita, mutta silloin minulla on myös mahdollisuus saada joku kuvaamaan asuni.

   Tuosta postauksen linkistähän näkee jo nilkkurit mekon parina!

   Delete
 5. upeen näköset kengät ! : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete