Saturday 20 April 2013

Kaupunkipäivän asua Frankfurtissa

Niin kuin aiemmin jo uumoilin, olemme viettäneet aivan mielettömän ihania päiviä! Aika on tuntunut lentävän hurmaavan ystäväni ja hänen miehensä seurassa. Ensimmäisen päivän vietimme Frankfurtissa, sen jälkeen kävimme hieman outlet-shoppailemassa ja tänään vietimme päivän (valitettavasti aika sateisessa) kotikaupungissani. Herkuttelua, nähtävyyksiä, shoppailua... Kaikkea sopivassa suhteessa; tärkeimpänä tietenkin yhdessä vietetty aika! Palaan tarkempiin kuulumisiin hieman myöhemmin, tällä kertaa näytän hieman Frankfurt-päivän asuani. 
Toppi Zara, Neule & Housut Mango, Laukku Dior, Ballerinat Repetto

15 comments:

  1. Voi miten ihana asu ja todella kaunis tuo pusero, ihanan värinen!:)

    ReplyDelete
  2. Ihana, tyylikäs Maija :) Ilmatkin näyttää jo paaaljon Suomea lämpimimmiltä. Ihanat kukat puissa, kaunista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanuus! <3 Lämpötilat ovat vaihdelleet kaikkea 10-25 asteen välillä, joten en ole vielä uskaltanut laittaa talvitakkeja säilöön. Toivottavasti ihan pian!

      Delete
  3. Ihanan näköistä! Olenkin seurannut Instassa teidän seikkailuita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo Mona on saanut minutkin koukutettua instagramiin, aika kiva tapa päivitellä kuulumisia vauhdissa! :)

      Kiitos! <3

      Delete
  4. Missä on teidän kotikaupunki ja onko jotain must try ravintolakokemusta Frankfurtissa. Olen työmatkalla Ludvigshafenissa kuukauden päästä ja retkeen kuuluu myös viikonloppu Frankfurtissa. Pitäisi pistää pöytävarausta jonnekin. Ihanan raikas blogi sulla.

    ReplyDelete
  5. Kotikaupunkini sijaitsee Frankfurtista aika paljon etelään päin, kyseessä on Erlangen-niminen paikka Nurnbergin kupeessa. Valitettavasti Frankfurt on minulle aika tuntematon hyvien ruokapaikkojen suhteen, joten en osaa antaa ravintolasuosituksia.

    Kiitos paljon kommentistasi, toivottavasti ehdit nauttia Frankfurtista työmatkasi aikana! :)

    ReplyDelete
  6. Ihan täydellinen asukokonaisuus! Punainen paita pisteenä iin päällä. ;)

    ReplyDelete
  7. Voih, niin kauniita kuvia! :) Aivan ihana asu!

    ReplyDelete
  8. Asukokonaisuutesi on kerrassaan upea ja kuvat hienoja (niin kuin aina), mutta mikä hyppäsi silmääni, oli aurinkolasisi. Ne ovat juuri sellaiset mitä olen jo hyvän aikaa etsinyt. Minkähän merkin ne mahtavat olla ja oletko hankkinut ne hiljattain vai joskus aiemmin? Kiitos ihanasta blogistasi ja mukavaa kesän odotusta! T. Katriina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! :)

      Valitettavasti en pysty olemaan kunnolla avuksi, sillä nämä aurinkolasit olivat sellainen hätä-ostos Primarkista. Itsekin kyllä tykkään näistä kovin ja aurinkolasien päivittäisenä käyttäjänä nämäkin ovat ahkerassa käytössä.

      Tykkään kuitenkin tämän mallisista laseista paljon (ja samantyylisiä omistan myös muiltakin merkeiltä), joten ehkäpä voisin koittaa metsästää tyylikkäitä aurinkolaseja netistä ja tehdä postausta aiheesta?

      Oikein aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! :)

      Delete
    2. Voi se olisi todella kiva, jos viitsit tällaisen postauksen tehdä! Kiitos! -Katriina

      Delete