Friday, 3 May 2013

In my ballerines on Instagram

Olette ehkä saattaneet huomata, että olen jo jonkin aikaan päivitellyt kuvia myös Instagramin puolelle. Ensin päädyin instailemaan ihan vain omaksi ilokseni, mutta innostuttuani seurailemaan muita ja alkaessani kuvailemaan hieman aktiivisemmin, päätin laittaa tilini julkiseksi.

Koska siellä ruudun takana on monia, jotka eivät Instagramia käytä, ajattelin postailla edelleen näitä pieniä kännykällä napattuja kuvia myös täällä blogin puolella.
1. Kaupunkivisiitti kauniissa Frankfurtissa 2. Hetki lempilehteen syventyen 3. Illallisella ihanan Monan kanssa (Ikävä jo!) 
4. Viime sunnuntaina ihan vain kahdestaan poikaystävän kanssa 5. Aamupäivän teetauko 6. Ohikiitävä auringonlasku parvekkeeltamme 7. Olettekin jo varmaan huomanneet, että hullaannuin ihan täysin kirsikankukkien loisteessa, mutta eikös vain ne olekin kauniita? 8. Vaaleanpunainen pyöräni herättää usein ihastusta kanssapyöräilijöissä ja saankin ylpeänä kertoa menopelini tulleen aina Suomesta saakka 9. Tänään iltapäivällä: kukkakaupasta motivaatiota viikkosiivoukseen

Instagram-tiliäni päivittelen nimimerkillä @inmyballerines ja kuviani pääsee seuraamaan myös täällä!

No comments:

Post a Comment