Thursday, 2 May 2013

Premier Mai

Olen tässä iltasella lueskellut monien bloggaajien Vapputunnelmia ja etenkin etelä-Suomessa on näkynyt olleen oikein kaunis ja aurinkoinen pikniksää. Me lähdimme tänään päivällä ajelemaan maaseudulle, tarkoituksenamme nähdä kirsikkapuiden kukintaa ja siinä me kyllä onnistuimmekin!

Avomieheni saksan opettaja oli antanut meille hyvät reittiohjeet ja oikestaan saimme koko matkan ajan ihastella suuria kirsikkapuiden täyttämiä peltoja. Pitkän kävelyn ja kauniiden kirsikankukkien ihastelun lisäksi nautimme lounaan tunnelmallisessa ja upealla näköalalla varustetussa ravintolassa, herkuttelimme aivan liian suurilla jälkiruoka-annoksilla ja otinpa vielä myöhäiset päiväunetkin; täälläkin on siis vietetty oikein mukavaa vapaapäivää!

4 comments:

 1. Oi miten upea kuva! Niin raikas ja keväinen, ihana! Puhkeaisipa se luonto pian kukkaan täälläkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Korundi! :) Katselin juuri Suomen (tosin Rauman) sääennustetta ja näytti että sielläkin alkaa lämpötilat kohota; pidän peukkuja! :)

   Delete
 2. Siellä vasta kevät onkin jo pitkällä! Voisin myös hetkeksi vaihtaa maisemaa. ;)

  t. Veera

  http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti sää tuntuu vaihtelevan aika paljon ja välillä ollaan otettu aika paljonkin takapakkia lämpötiloissa :( Mutta jaksan uskoa, että ihan pian tämä tasaantuu ja aurinkoisista päivistä saa nauttia taas hieman useammin! :)

   Mukavaa viikkoa! :)

   Delete