Friday, 17 May 2013

Vendredi

Täällä ollaan vihdoinkin valmiita viikonlopun viettoon! Pääsin puolen päivän jälkeen kotiin, ehdin siivoilla hieman (ja kyllä, uudet perjantai-kukat on hankittuna), kävin viimeinkin tilaamassa parvekkeelle huonekaluja ja kauppareissun jälkeen poikkesin hakemassa vielä sushiannoksen illallista varten.

Juttelin jo aikoja sitten, että haluan päästä pian herkuttelemaan raikkailla kevätrullilla, joten josko niitä sitten tänä viikonloppuna. Ruokakaupasta ei jostain syystä löytynyt avokadoja tai minttua, kaikki muut ainekset ovatkin jo valmiina. Kevätrullien lisäksi viikonlopun menuuseen kuuluu parsa, muutaman nipun olemmekin jo ehtineet tänä keväänä syömään.

Huomenna tarkoituksenamme on mennä Müncheniin ja viettää rento kaupunkipäivä shoppailun ja kiertelyn merkeissä: München on todella kaunis, joten on ihanaa päästä näkemään sitä myös näin keväällä.

Olen tässä pikkuhiljaa lisäillyt suosikkiblogejani tuonne bannerin alareunasta klikattavalle Lukulista-välisivulle. Tänä viikonloppuna kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa Monan Ystävät vastaavat -postaus (jossa allekirjoittanut on päässyt vastailemaan lukijoiden esittämiin kysymyksiin) ja katsastaa Costumelle muuttaneen ihanaisen Jonnan uusi blogikoti. Olettehan myös huomanneet, että Ainoa-blogin Tuulia on palannut bloggailemaan?

Pian perjantaielokuvan pariin, mutta sitä ennen haluan vielä toivotella Bon Week-End à vous!

No comments:

Post a Comment