Monday, 13 May 2013

Qu'est-il arrivé à Noé?

Kiitos kaikista Noe ou Non? -postaukseen tulleista mielipiteistä! Nostitte esiin tosi hyvin perusteltuja pointteja ja oli kiva lukea teidän aika vaihteleviakin näkemyksiä tuosta laukusta. Kaikkien järkisyiden keskellä päädyin kuitenkin tekemään päätökseni ihan intuitiolla ja palautin Noen; Kerstin lausahdus "meant-to-be -tunteesta" olikin juuri osuva kuvaamaan omia ajatuksiani.

Olin muuten palauttamassa laukkua kaiken kaikkiaan kolme kertaa: tiistaina päädyin jäämään kotiin väsymyksen vuoksi (ja silloin teinkin tuon postauksen), keskiviikkona kymmenen minuutin ajomatkaan kului (loma?)ruuhkan vuoksi tunti ja liike ehti mennä jo kiinni; sain palautettua laukun siis vasta lauantaina!

Ja mitä sitten tein laukusta saadulla store creditillä? En vielä mitään, sillä tällä kertaa halusin hetken miettiä päätöstäni. Kaikenlaista kivaa minulla on kuitenkin jo mielessäni: matkustukseen liittyviä juttuja, asusteita ja sainpa vinkin vielä yhdestä pian ilmestyvästä laukustakin...

4 comments:

 1. No kun laukun palauttaminen otti noinkin koville, niin sitten se kyllä oli tarkoitus palauttaa - et antanut periksi siis, vaan yhä uudelleen yritit palauttaa ja lopulta onnistuit:D

  Uutta odotellen, Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, hetken jo pähkäilinkin, onko tuon laukun tarkoitus jäädä minulle! :) Ja ei kaduta - ainakaan vielä! ;)

   Delete
 2. Hetken olen jo ihaillut kauniin blogisi hempeää tunnelmaa ja nyt sain jätettyä ensimmäisen kommentinkin. Kurkkaapa blogistani haaste sinulle. Aurinkoa viikkoosi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taru! <3 Näitä haasteita on todella kiva saada, tulenkin heti kurkkaamaan sitä!

   Delete