Monday, 27 May 2013

Kuulumisia viikonlopulta

Täällä ollaan heräilty viikonlopun jälkeen (valitettavasti hyvin harmaaseen ja sateiseen) maanantaihin. Mukava ja onnistunut viikonloppumme alkoi perjantaina illallisella ystäviemme luona ja lauantaina otimme suunnan kohti Münchenia, tarkoituksenamme viettää rento vapaapäivä kaupungilla kiertelyn merkeissä.

Kauniissa ja tunnelmallisessa Münchenissa riitti tällä kertaa tavallistakin enemmän menoa, nimittäin lauantai-illalla pelattu Bayern München - Dortmund -jalkapallopeli veti kadut täyteen ihmisiä. Joukkueen logoa näkyikin lähes jokaisen vastaantulijan päällä ja ravintoloiden edustoille oli viritetty suuria screenejä pelin seuraamista varten. Kotiin päin lähtiessämme halusin napata take-away -sushit Sushi Shopista ja taisin näyttää aika häkeltyneeltä, kun tajusin paikan ravintolapuolen muuttuneen suureksi katsomoksi!
Instagram-seuraajat näkivätkin, että vierailimme myös Münchenin uudessa Louis Vuittonin liikkeessä. Liike muutti saman kadun varrella uusiin tiloihin ja nyt tuo kolmikerroksinen LV on Saksan suurin. Muutama viikko sitten pidetyissä avajaisjuhlissa vieraili niin Uma Thurman kuin Olivia Palermokin ja täytyy sanoa, että nuo uudet tilat olivat kyllä todella arvokkaat ja elegantit. Esillä oli myös monia mielenkiintoisia tuotteita harvinaisista malleista aina vanhoihin museokokoelmien kappaleisiin ja liikkeen sisustusta ja vitriinejä ihastellessa vierähtikin tovi. Tästä videosta pääsee kurkistamaan avajaishulinaa, sen aikana järjestettyjä työnäytöksiä ja illan tyylikkäitä vieraita.

Valitettavasti tuo lauantain sää oli todella sateinen, joten kuvailu jäi taas tällä kertaa vähemmälle. München on nimittäin lempikaupunkejani täällä Saksassa ja mielelläni kuvaisin sitä enemmänkin. Toivottavasti siis ensi kerralla pääsemme sinne vähän aurinkoisemmissa merkeissä ja voinkin silloin kertoa myös hieman omista lempipaikoistani!

No comments:

Post a Comment