Wednesday, 15 May 2013

Mekkoja kesän juhliin

Ehdin jo kertoa teille, että löysin mekon kesäkuussa Ranskassa järjestettäviä häitä varten. Omalta osaltani juhlapukeutuminen ei jää kuitenkaan tältä kesältä pelkästään kesäkuulle, nimittäin heinäkuussa pääsen juhlistamaan äitini synytymäpäiviä isompien juhlien merkeissä. Ja mitä sitten pukisin kesäisiin syntymäpäiväjuhliin?
1. Closetin beigessä mekossa on klassinen leikkaus ja sen selkäpuolelta löytyvät ihanan tyttömäiset yksityiskohdat  2. Tänä vuonna olen aikamoisen ihastunut näihin maksimekkoihin, tämä oranssi on Onenessin mallistosta 3. Pikkumusta on aina varma valinta: French Connectionin mekosta löytyy monta suosikkijuttuani: pitkät hihat, kaunis malli ja korumaiset yksityiskohdat  4. NLY Trendin vadelmanpunainen maksimekko sopii täydellisesti päivettyneen ihon kanssa 5. Kyselette usein, mistä olen löytänyt tyttömäisiä mekkoja: miten olisi tämä Samsoe Samsoen mekko? 6. Pääntien statement-kirjailu tuo jujua French Connectionin klassiseen mekkoon

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

9 comments:

 1. eikö sama kolttu kelpaa ? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kelpaa toki - itse asiassa minulla on muutama teetetty silkkimekko joita olen käyttänyt vain kerran ja ehdottomasti harkitsen myös niitä! :) Rakastan kuitenkin kauniita vaatteita, erityisesti mekkoja, joten mielelläni pohdin myös muita vaihtoehtoja!

   Delete
 2. Juhlasta/juhlapaikasta ym. enempää tietämättä valitsisin ehkä tuon kakkosen. Arvokkaat juhlat tarvitsevat oman arvoisensa/näköisensä mekon;) Jokaiseen juhlaan on kiva valmistautua eri tavoin.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvokkaat juhlat tosiaan tiedossa, mutta unohdin mainita, että sään salliessa oleskelua on paljon ulkosalla ja siksikin maksimekko (etenkin Suomen kesässä) olisi juuri sopiva! :)
   Tuo mekko on kyllä tosi kaunis ja aika hyvän hintainenkin, voipi olla että tilaan sen kokeiluun! :)

   Delete
 3. Tuo vitonen on niiin ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin onkin! Kangaskin näyttää kivan tukevalta ja tuollaisesta saa helposti mekon myös arkisempaan menoon! :)

   Delete
 4. Tuo kutonen on sun näköinen:)

  ReplyDelete
 5. Se on kyllä tosi kaunis! Viime aikoina olen hankkinut useammankin paidan tuollaisella statement-kirjailulla, ne tuovat kivan lisän muuten klassisiin vaatteisiin. :)

  ReplyDelete