Thursday, 30 May 2013

Leffaillan asu

Tänään on (taas) vietetty etelä-Saksassa arkipyhää. Näitä vapaapäiviä onkin täällä viime aikoina riittänyt, tässä kuussa ei tainnut olla yhtään täyttä viikkoa. Otimme jo eilen tästä vapaasta täyden hyödyn irti kun päätimme suunnata elokuvateatterin myöhäisnäytökseen; illallisen jälkeen, hieman ennen yhtätoista menimme nimittäin katsomaan Star Trekiä.

Varmaan jo arvasittekin, leffaehdotus tuli tällä kertaa mieheltäni - tosin minua ei ollut vaikea houkutella mukaan, kun luvassa oli suuri kulho popcorneja ja elokuvateatterin uutuutena Deluxe-näytös kaukosäätimellä säädettävine penkkeineen ja alkuproseccoineen.

Keskiviikko-illan asuksi valikoitui tällä kertaa pikkumustaa hieman arkisemmilla asusteilla maustettuna.
Mekko Hallhuber, Vyö Friis&Company, Neule Mango,
Sukkahousut Wolford, Ballerinat Repetto, Laukku LV

8 comments:

 1. ihana ihana ihana asu Maija!!! <3 <3 Niin nättinä oot taas <3 :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana asu, hienosti sopii sininen mustan kanssa. Mistä kaunis jakkusi on? Ja vau millainen elokuvanäytös, melkoisen luksusta! Saattaisin itsekin suostua katsomaan star trekiä noilla ehdoilla... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, me kävimme katsomassa The Great Gatsbyn viikonloppuna, joten nyt oli tosiaan miehen vuoro valita - Star Trek onnistui kyllä ylittämään odotukseni! ;)

   Jakku on Zarasta, on ollut tosi monikäyttöinen!

   Delete
 3. Sun tukka on upea ja oot aina niin tyylikkäänä!

  ReplyDelete
 4. Oi ihana asu! Hmm, mulle vois kuitenkin tehdä vaikeeta mennä katsomaan star trekiä vaikka leffakokemus kuulostaakin aika makeelta :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kelli!

   Täytyy vähän puolustaa, mutta Star Trek oli ihan ok leffa. Etenkin proseccon ja popcornien kanssa voisin katsoa sen jopa uudestaan, ei siis lainkaan paha! :D

   Delete