Wednesday, 10 July 2013

Hellepäivän asua

Lomani Raumalla alkaa olla pian lopuillaan. Olen ehtinyt nähdä monta hyvää ystävää, ollut veneilemässä, juhlistanut äitini syntymäpäivää, viettänyt läksiäisiä, piipahtanut alennusostoksilla ja nauttinut lomalla olosta.

Ja alkukesän kaapissa roikkuneet hellemekotkin ovat saaneet käyttöä niin Rauman saaristossa kuin vanhempieni terassillakin! Vaikka loppukesän rantalomasuunnitelmamme ovat pienten muutosten vuoksi olleet hieman katkolla, niin olemme kivasti saaneet ladattua aurinkoenergiaa jo ihan täällä Suomessakin.

Kesä, tule tännekin! -postauksessa vilahtanut Sandron musta mekko onkin mitä parhain rentoihin kesäpäiviin. Olkaimeton neulemekko on helppo pukea bikinien kanssa ja ihastuin tuohon naiselliseen malliin sen verran, että päätin hankkia sen myös pirteässä Cassis-värissä. Jalkoihin vielä äitini Havainas-sandaalit ja lämpimän kesäpäivän veneilyasu olikin valmis!
Mekko Sandro, Kengät Havainas

2 comments:

  1. Hyvältä näyttää Maija kesäasussa. Havainas varvassandaalit ovat kyllä hyvät jalassa, ne ovat minulla aina rantsuun lähtiessä jalassa. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Riina! :)

    Havainakset on kyllä yllättävän hyvät jalkaan, itsekin käytän niitä todella usein rannalle mennessä! :)

    ReplyDelete