Friday, 19 July 2013

Sous le soleil

Täksi päiväksi on taas luvattu yli kolmeakymmentä astetta ja ajattelin iltapäivällä ottaa suunnan (jo toisen kerran tällä viikolla) läheiseen maauimalaan.

Ihan kodin lähelle jäädessäni rantakassini on aika kevyt: aurinkovoiteella, suojakertoimella varustetulla huulirasvalla ja aurinkolaseilla pärjää jo pitkälle. Rahat pääsymaksua varten on helppo sujauttaa samaan pussukkaan kotiavainten kanssa ja hääaiheinen lehti pitää huolen ajankulusta altaan reunalla. Enää mukaan vain bikinit, suuri pyyhe, hellemekko ja huivi (tai leveälierinen hattu) ja sen kuin vain nauttimaan auringosta!

2 comments:

 1. Tuo Biothermin aurinkovoide on tosi hyvä koostumukseltaan vaikka yleensä tykkäänkin enemmän käyttää spraymuotoisia! :D

  Ihana helle siellä, Suomessa sataa (välillä hieman paistaa, todella kylmä tuuli). Onneksi sain tietää, että pääsen syyskuussa taas konferenssimatkalle Portugaliin! ;)

  t. BornGrown

  ReplyDelete
 2. v.believeinyourdreams: Tämä on kyllä tosi hyvä ja antaa vielä mukavan hehkun iholle! :) Minulla on Biothermilta aurinkosuojia myös sprayna, nekin ovat tosi hyviä!

  Oh, Portugali kuulostaa ihanalta! :)

  ReplyDelete