Sunday, 7 July 2013

Soirée d'anniversaire

Täällä ollaan vietetty rentoa sunnuntaita lepäilyn, lyhyellä kaupungilla käynnin ja letuilla herkuttelun merkeissä. Viikonloppu kului äitini syntymäpäiväjuhlia valmistellessa ja juhliessa: juhlat pidettiin täällä vanhempieni luona ja juhlapaikkana toimi kesäjuhlien viettoon täydellisesti sopiva tallin vintti.
Ja voi miten hauskat juhlat meillä olikaan! Sää suosi syntymäpäiväsankaria ja saimme nauttia aurinkoisesta illasta, ruoka oli herkullista ja seura mitä mainiointa; illan pimetessä jätimme juhlaväen tanssimaan ja hyppäsimme vielä autoon suunnataksemme erään tärkeän ystävämme syntymäpäiväjuhliin. Kakkua tuli siis syötyä oikein urakalla ja illan päätteeksi suuntasimme vielä ranskalaisten ystäviemme kanssa tanssimaan. Kotiin päästessämme aamu jo sarasti, ihana Suomen kesä!

4 comments:

 1. Oon seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa mut nyt mun on ihan pakko tulla kommentoimaan koska mä näin sut tänään prismassa! Halusin tulla moikkaamaan mut en mitenkään uskaltanut mut ajattelin tälleen nyt sit kertoa et oot niin inspiroiva ihminen ja sun blogia on ihana lukea.
  Asun Raumalla itekkin ja oon aina haaveillu ulkomaille muutosta ja "kansainvälisemmästä" elämästä joten on tosi rohkasevaa lukea tätä sun blogia, koska huomaan et pikkukaupungistakin voi päästä noinkin pitkälle kun sinä:)!

  ReplyDelete
 2. Tunnelmallisen näköinen juhlapaikka! Ihana kuulla myös, että sää on suosinut molempia juhlia ja Suomen kesä on näyttänyt parhaita puoliaan. :)

  Blogissani on muuten sinulle kauneusaiheinen haaste. :)

  ReplyDelete
 3. Louise: Kiitos kauniista kommentistasi, oi miten ihana kuulla, että olet viihtynyt blogissani ja saanut täältä inspiraatiota! :)

  Tule ihmeessä ensi kerralla nykäisemään hihasta, mielelläni tykkään jutella, vaikka itsekin jännitän helposti!

  Oikein ihanaa kesää sinulle! <3

  ReplyDelete
 4. Miss J: Tuo on kyllä todella ihana juhlapaikka ja vanhempani ovat tehneet suuren työn saadakseen sen noin upeaan kuntoon! :)

  Kiitos haasteesta, tulenkin heti kurkkamaan!

  ReplyDelete