Wednesday, 17 July 2013

Week-end avec Mona

Ihanan ja aurinkoisen lomani loppupuolella suuntasin Turkuun, jonne minut toivotti tervetulleeksi kaunis Mona. Suuntasimme vielä samana iltana pikaisesti nauttimaan Naantalin maisemista, jonka jälkeen palasimme Monan kotiin valmistelemaan sushi-illallista. Kaksi tyttöä ja mieletön määrä sushia, nam!

Seuraavana aamuna tiedossa oli Turun putiikeissa kiertelyä. Kävimme muutamissa Monan lempikaupoissa, kuten Le Folliessa, Jenny' Storessa ja Sisutuksen Koodissa: kaksi viimeisintä ovat vanhoja suosikkejani myös omilta Turku-reissuiltani ja oli kiva tutustua viimein Le Follienkin vaatetarjontaan. Masujen kurniessa pysähdyimme Aura-joen rannassa sijaitsevaan Mamiin lounaalle ja sieltä kävelimme vielä kahville Café Artiin.

Vauhdikas tyttöjen ilta alkoi Moëtin Ice Imperial -shamppanjalla, jatkui Tintån herkullisella illallisella ja päättyi E. Ekblomin terassille. Hauskan illan aikana saimme seuraa niin Monan hyvästä ystävästä kuin ihanasta Siiristäkin.
Lauantaina otimme suunnan kohti Helsinkiä ja majoituspaikkaamme Glo Kluuvia. Ilman sen tarkempia suunnitelmia tai aikatauluja kävimme syömässä, istuskelimme tovin Esplanadin varrella ja kiersimme muutamissa kaupoissa. Illan vietimme Private Blendin Mikon ja hänen puolisonsa kanssa; oli kiva viimeinkin nähdä!

Ihana ja vauhdikas viikonloppu siis takana!

Haluan tässä samassa myös kiittää kaikista viime päivinä tulleista kommenteista. Valitettavasti minulla on edelleen hankaluuksia tuon aikaisemmin käytössäni olleen kommentti-ikkunan kanssa, joten kommentteihin vastaaminen on hieman normaalia hitaampaa. Vastaan kaikkiin kommentteihin kuitenkin pikapuolin ja sormet ristissä toivon, että saan tuon ongelman ratkaistua!

2 comments:

 1. Kiitos, itsellesi :) Oli ihanaa tavata viimein livenä!
  Itse olen muuten pitänyt kommentit 'upotettuina' ja se toimii aika kivasti.

  ReplyDelete
 2. Mikko: No niinpä! :)

  Mulla on nimenomaan tuo embedded-ikkuna takkuillut. Toivottavasti saan sen pian toimimaan, kommentteihin vastailu on siten niin paljon helpompaa, nyt mennään tällä vanhalla tavalla...

  Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete