Monday, 8 July 2013

Moments parisiens


1. Häähumua 2. Details: Tara Jarmon & Hermès 3. Shoppailujen ohessa tauko Café Pouchkinessa - tästä lisää myöhemmin!
4. Kaunis auringonlasku, kaunis Pariisi 3. Sunnuntai-piknikillä avomieheni perheen kanssa 5. Iltaherkkuja La Maison du Chocolatilta, nam!

6 comments:

 1. Käyttekö koskaan Pariisissa erityyppisissä kaupunginosissa vai pyörittekö aina 8/16-akselilla?

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia pariisilaisittain :)

  Oletteko koskaan meittineet muuttavanne Pariisin? Tai haluaisitko sina itse muuttaa Ranskaan ylipaataan?

  ps. Olen ihan kade kun teilla on noita ihanan nakoisia haajuhlia ihan konsanaan. Mun perhepiirista ja ystavista ei kukaan mene naimisiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Pariisiin muutto jossain vaiheessa on itseasiassa aika todennäköistä, joten tässä on ehtinyt jo totutella ajatukseen! :) Olen tulevien asuinmaidemme suhteen innokas mutta varovainen, mutta Pariisia tunnen jo aika hyvin ja voisin kuvitella, että se on meille oikein hyvä paikka asua! :)

   Minäkin tykkään kovasti häistä ja onkin ihanaa, että viime vuosina niitä on ollut aikaista enemmän. Toivottavasti sinnekin siunaantuisi jonkun tuttavan tai sukulaisen häät, ne ovat ehdottomasti kauneimpia juhlia!

   Delete
 3. Tuo kahvikuppi näyttää tosi namilta:) Ja kyllä lasillisen kuohuvaakin voisin ottaa.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kermavaahtohuippu oli kyllä täydellinen! :) Ja shamppanjakin on lämpimänä kesäiltana oikein sopiva!

   Delete
 4. Anonyymi: Pitää myöntää. että aika paljonhan me noilla samoilla kulmilla liikutaan! :)

  Taitaa olla aika paikallinen tapa tuollainen jumiutuminen, juuri juttelin erään Pariisiin muuttaneen kanssa, että muualta kotoisin olevat taitavat olla niitä kaikkein parhaiten Pariisia tuntevia, he kun eivät ole niin tapoihinsa juurtuneita.

  Avomieheni aina vitsailee, että tunnen Pariiisia paremmin kuin hän ja taitaa se osin pitääkin paikkaansa; minä kun vien hänet aina kauemmas kotikulmilta ja haluan aina kokea jotain uutta.

  Vaikka Pariisin matkamme ovat aina kiireisiä ja siksi vietämme paljon aikaa asunnon lähellä, ehdimme tälläkin kertaa viettää päivää niin Ile Saint Louisissa kuin Maraissakin.

  ReplyDelete