Thursday, 4 July 2013

Style du jour avec jean déchiré

Olettekin jo saattaneet huomata, että minäkin viimein menin ja hankin itselleni paljon katukuvassa näkyneet revityt farkut. Etsiskelin aika pitkään itselleni sopivaa paria, sillä monissa kokeilemissani kulutettua pesua ja reikiä oli omaan makuuni vähän liikaakin. Hieman hillitymmät versiot tästä trendistä istuvat tyyliini paremmin ja olinkin iloinen, kun löysin omani vähän vahingossa samalla kun naputtelin kenkätilausta Zaraan.

Rosoiset farkut on kiva yhdistää hieman siistimpien vaatekappaleiden kanssa ja päädyin tällä kertaa pukemaan farkkujen kaveriksi siistin topin, rennon klassisen bleiserin ja ballerinat.

Paita Mango, Farkut ja bleiseri Zara
Ballerinat Repetto, Laukku LV

7 comments:

 1. Kiva asu. :-) Kauniita kuvia. Taitaa olla Rauman vanha kaupunki. ;-)

  ReplyDelete
 2. LeAnn: Kiitos paljon! Kaunis kotikaupunkini Rauma on tosiaan kuvissa, noin idyllisessä ympäristössä on ilo kuvailla! :)

  ReplyDelete
 3. Olin eilen Raumalla ja mietin tuletko vastaan kadulla, mutta en bongannut sua, sen sijaan joitain kivoja alelöytöjä kylläkin. Oletuksena kuvat on eiliseltä? Mulla on toinenkin matka tulossa sille suunnalle. Vinkkaisitko hyvän hotellin? En ole yöpynyt aiemmin Raumalla.

  ReplyDelete
 4. Hyvin sopii rikkinäiset farkut sinunkin klassiseen tyyliin. :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Kuvat ovat keskiviikolta, mutta joka päivä olen enemmän tai vähemmän ollut kaupungilla; sää on pitänyt huolen että olen päässyt tapaamaan ystäviäni ulkosalla.

  Vaitettavasti en osaa antaa hotellivinkkejä oman kokemukseni perusteella, mutta Hotelli Vanha Rauma voisi olla hyvä vaihtoehto! Siellä kannattaa myös illallistaa, ravintola on ehdottomasti Rauman parhaita! :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos vinkistä. Kävelin kyseisen hotellin ohi ja halusin tietää ehdotatko sitä. Myös Cumulus näytti olevan keskeisellä paikalla. Hotellissa näyttäisi olevan tilaakin. Rauma on tosi ihana kaupunki. Oletko käynyt puhelin museossa? Ajattelin testata. Näytti söpöltä kyltteineen kaikkineen :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole käynyt puhelinmuseossa, mutta ohi olen monta kertaa kävellyt. Näyttää todella idylliseltä ja on yksitysihenkilön pitämä, ehdotan siis siellä piipahtamista jos se on ollut mielessäsi! :)

   Kaikki Rauman hotellit ovat tosiaan tosi pienellä alueella, Cumuluksestakaan ei kävele montaa minuuttia Vanhaan Raumaan! :)

   Delete