Tuesday, 17 September 2013

En vacances

Jos kaikki on mennyt suunnitellusti, olemme parhaillaan lentokoneessa määränpäänämme Dubain aurinko. Kyseessä on ensimmäinen kertamme Dubaissa, tarkoituksenamme viettää täydellinen rentoutumisloma auringosta ja löhöilystä nauttien. Viime kuukausiin on mahtunut kaikenlaista, joten tämä loma tulee kyllä tarpeeseen!

Emme ole sen kummemmin ehtineet suunnitella tulevaa lomaa ja itse asiassa juuri siksi päädyimme Dubaihin - tarkoituksemme on nimittäin viettää suurin osa ajastamme aurinkotuolissa makoillen ja keräten voimia tulevaan syksyyn. Jos teillä on kuitenkin hyviä vinkkejä Dubaihin liittyen (kuten kivoista illallispaikoista taikka retkistä), otan ne vastaan erittäin mielelläni!

11 comments:

 1. Ihanaa lomaa teille! Me olimme tammikuussa Dubaissa ja tarkoitus on lähteä uudestaan heti vuodenvaihteen jälkeen. Jos et kovin herkästi voi pahoin, suosittelisin Jeeppi-safaria napatanssi-illallisella, pääsee myös ratsastamaan kamelilla yms... :) Ja tietysti retki Dubai Mall:iin on pakollinen, vaikka itse tykkäsinkin enemmän pienemmästä The Mall of Emiratesista (joka oli varsin suuri sekin).

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa lomaa! Olin Dubaissa keväällä ja bloggasin siitä osoitteessa http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.de/2013/05/disturbing-dubai-vastakohtien.html . Suosittelen kahta asiaa: Aavikkosafaria jeepillä ja maailman korkeinta iltapäiväteetä, yksityiskohdat molemmista löytyy postauksesta. Nauttikaa :).

  ReplyDelete
 4. Atlantic the Palmissa on loistavia ravintoloita, Nobusta alkaen - kts. hotellin sivuilta.

  ReplyDelete
 5. Ihana rentouttavaa lomaa teille! Oikein hyvän kohteen olette valinneet!;) Suosittelen lämpimästi kultasoukissa vierailemista. Kulta on siellä hinnaltaan erittäin edullista, mutta lisäksi sieltä voi löytyä esimerkiksi klassisia timanttikorvanappeja todella kilpailukykyiseen hintaan. Tinkiminen kuuluu asiaan!;) Madinat Jumeirahin alue on myös kuin suoraan tuhannen ja yhden yön saduista.. eli Must see!

  ReplyDelete
 6. Zeta: Kiitos vinkeistä! Kirjoitinkin jo, että meidän osaltamme loma meni hieman mönkään... Tosin, nyt on uusi syy lähteä piakpuolin lomalle uudestaan! ;)
  Nauttikaahan lomastanne! <3

  Sadefisu: Nämä vinkit olivat todella hyödyksi, kiitos! Vaikka lomamme jäikin lyhyeksi, ehdimme aika monta noista rastittamaan!

  ReplyDelete
 7. Tessa: Kiitos kovasti! Iltapäivätee kuulosti ihanalta ja sinne olisimme halunneet, tällä kertaa emme valitettavasti päässeet sinne... Ensi kerralla siis ehdottomasti sinne! :)

  Elina: Kiitos ihana! <3

  ReplyDelete
 8. Anonyymi: Kävimmekin tuolla, ajatuksena käydä drinkeillä (vaikka Nobukin oli mielessä, mutta tällä kertaa emme sinne päässeet), mutta eihän siellä oikein ollut paikkoja, kun emme olleet hotellin asiakkaita. Kiitos kuitenkin vinkistä, Nobussa emme ole vielä missään kaupungissa olleet, vaikka ajatuksissa se on ollut!

  ReplyDelete
 9. Nauti Pienistä: Voi vitsit, nuo Soukit jäivät väliin tällä kertaa... Mutta kiitos vinkeistä, palaamme ehdottomasti Dubaihin, joten sinne siis seuraavalla kerralla! :)

  LadyBlue: Kiitos kovasti! :)

  ReplyDelete