Friday, 13 September 2013

La Puella -arvonnan voitti...

Samalla kun laitan itseäni iltaa varten kuntoon (olemme nimittäin lähdössä illalliselle erään ihanan pariskunnan kanssa), halusin tulla toivottamaan mukavaa viikonloppua ja julkistaa samalla viimeviikkoisen arvonnan voittajan.

Sain eilen illalla arvottua La Puella -postauksen voittajan ja arvonnan voitti shamppanjan värisestä helmikaulakorusta haaveillut Mari! Mari laitathan minulle viestiä inmyballerines(a)gmail.com, jotta saan laitettua yhteystietosi eteenpäin.

Mutta nyt tieni vie tosiaan vaatekaapille ja sen jälkeen suuntaamme ulos. Täällä on tänään taas kovin sateista, mutta toivottelen teille oikein aurinkoista ja ihanaa viikonloppua!

5 comments:

 1. Heissan, ensinnkin kiitos ihanasta blogistasi! Täysin ohi aiheen kysyn mielipdettäsi seuraavassa asiassa. Minulle nimittäin tarjoutui mahdollisuus lähteä ensi viikonlopuksi Pariisiin. En ole käynyt siellä suunnilleen kymmeneen vuoteen eli mitä ravintoloita suosittelisit? Ei tarvitse olla mitään "hienoja" vaan sellaisia joissa itse käyt mielelläsi :) Kiitos avusta jo etukäteen!

  -Aada

  ReplyDelete
 2. Jee, ihana ylläri, kun luin voittaneeni arvonnan! :) Helmiä sitten vaan odottelemaan, kiitos! :)

  ReplyDelete
 3. Aada: Heippa ja pahoittelut vastaukseni viipymisestä! Kysymyksesi on ollut mielessäni, mutta loman vuoksi en ole ehtinyt aiemmin koneelle vastaamaan. Koitin näin äkkiseltään miettiä kivoja paikkoja ja ainakin nämä tulivat mieleeni:

  Kirjoittelin hetki sitten Café Constantista (http://inmyballerines.blogspot.ae/2013/09/herkullinen-bistro-pariisissa-cafe.html) ja se päätyi heti suosikkilistalleni! Ravintola on todella "rento" ja mielestäni hinta-laatu -suhde on mainio. Huomasin myös, että siellä ovat viihtyneet niin Beckhamit, Robert De Niro, kun muita julkkiksiakin... :)

  Toinen ehdotukseni voi mennä vähän tylsäksi, mutta olen myös ihastunut Café Constantin vieressä sijaitsevaan, saman kokin Les Cocottes-ravintolaan, jossa nimensä mukaisesti ruuat valmistetaan Le Creusetin tyylisissä padoissa. Liharuuat ovat pitkään kypsytettyjä ja herkullisia, mutta kalan ystävänä olen ottanut täältä jo muutamaan otteeseen todella hyvää kalaa. Täällä voi syödä baaritiskillä tai korkeissa pöydissä, eli kyseessä on myös rento, mutta todella kivan konseptin paikka!

  Kalaravintoloista mieleeni tulee La Marée Passy. Menun lisäksi osa ruuista valitaan liitutaululta, minusta se tuo omanlaista fiilistä ravintolaan. Nyt on osteriaika, joten hyvän kalavalikoiman lisäksi sieltä saa myös niitä. Passyn alue on myös aika kiva paikka hieman rauhallisemmalla shoppailulle ja siellä on kiva katsella todella hyvin pukeutuvia ihmisiä. :)

  Toivottavasti sait vinkkejä, lisää löytyy tuolta Pariisi-tunnisteen alta. Katsoin, että Pariisiissa pitäisi olla kaunis syksyinen viikonloppu; oikein ihanaa lomaa sinulle! :)

  ReplyDelete
 4. Nyt se tuli sitten postilaatikkoon! :) La Puellan helminauha oli just niin ihana kuin kuvittelinkin ja magneettikiinnitys on hauska!

  ReplyDelete
 5. Mari: Oi ihanaa, kiva että pidit korusta! :) Oikein ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete