Tuesday, 3 September 2013

Style du jour

Enpä olisi uskonut, että näille kulutetuille farkuille tulisi näin paljon käyttöä! Tummansinisen värin ja mukavan mallinsa ansiosta Zaran farkut ovat olleet helppo valinta hieman rennompaan päivään ja täytyy myöntää, että pidän kovasti niiden hieman risaisesta ja kulutetusta ilmeestä. Kaiken lisäksi paljon käyttämäni yläosat, laskeutuvasta kankaasta tehdyt topit, silkkipaidat ja jakut sopivat oikein mainiosti näiden kanssa; siistimmät vaatekappaleet tasapainottavat asua kivasti.

Tässä asua viikonlopun kaupunkikierrokselta.
Bleiseri ja farkut Zara, Toppi Hallhuber,
Laukku Louis Vuitton, Ballerinat Chanel

7 comments:

 1. Kaunis asu! Taisin ostaa tismalleen samanlaiset farkut Zarasta noin vuosi sitten ja ne ovat palvelleet ahkerasti. Ainoa huono puoli niissä on vaan se, että nuo polvireiät suurenivat pikkuhiljaa ja nykyään polveni jo vilkkuvat niistä :D Pitäisi kai käydä ostamassa uudet, niin paljon niihin tykästyin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! :)

   Minäkin olen hieman pelännyt, venähtävätkö reiät liian isoiksi! Omat farkkuni eivät ole kuitenkaan kauhean tiukat, ehkäpä se auttaa osaltaan, ettei venytystä tule niin paljoa? Tosin, kyllähän polvia tulee koukistettua jatkuvasti ja slimmit farkut näyttävät toki parhailta tyköistuvina, joten ehkä reikien suureneminen on vain välttämätön paha! :)

   Delete
 2. Hitsi, pitäisiköhän sitä itsekin taipua ja käydä kokeilemassa noita? Joskus vuosia sitten mulla olikin kulutetut farkut, mutta niille kävi juuri niin kuin Emmi tuossa kuvaili ja toisen polven kohdalle tuli ammottava reikä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin olen katsellut, mahtavatko nuo reiät vielä suurentua, mutta tähän mennessä ne ovat vielä pysyneet ihan kohtalaisina. Vaikka rouheammat farkut ovat muiden päällä kivoja, itse pysyttelen mielelläni näissä hieman hillitymmissä! :)

   Delete
 3. Todella kaunis asu jälleen kerran! :) Itse olen myös yrittänyt kovasti löytää hyviä kulutettuja farkkuja, mutta vielä ei ole tärpännyt...Etsintä siis jatkutkoon ;)


  Maria / Petite Living

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maria! <3
   Oletko jo kokeillut Zarasta? Siellä on tällä hetkellä aika hyvät valikoimat farkkujen suhteen! :)

   Delete
 4. Anonyymille, jonka viestiä en julkaissut: Kiitos kommentistasi, huomasin että olit itsekin siellä kirjoitellut. En halua kuitenkaan tukea keskustelua, joka sisältää suurimmaksi osaksi perättämiä puheita, tuollaiset saavat jäädä blogini ulkopuolelle.
  Työ- ja opiskeluasioistani en aio ainakaan tällä hetkellä kertoa blogissani.

  ReplyDelete