Saturday, 28 September 2013

Samedi

Olemme ehtineet olla nyt loman jälkeen muutaman päivän kotona - tosin paluu arkeen saa odottaa vielä hetken, nimittäin saimme omat vanhempani tänne muutamaksi päiväksi. Olemme saaneet nauttia aurinkoisesta syyssäästä, kierrelleet kaupungilla ja nautimmepa eilen vielä lounaankin ulkosalla.

Tänään saamme vielä muutaman vieraan lisää, sillä avomieheni vanhemmat lensivät tänne aamulla. Kivaa, että vanhempamme näkevät toisensa pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta on tainnut vierähtää jo neljä (?) vuotta.

Päivän ohjelmaamme kuuluu brunssi täällä meidän kotonamme, iltapäivällä käymme eräässä museossa ja illan suunnitelmissa on rento illallinen japanilaisessa ravintolassa; mielenkiintoinen päivä siis tiedossa!

2 comments:

  1. Piti vielä kiittää erikseen Pariisin vinkeistäsi. Sää suosi meitä ja kävimme mm. suosittelemassasi bistrossa. Ruoka oli todella hyvää :) Ihana viikonloppumatka siis takana!

    t. se sama lukija, joka taannoin kyseli Pariisista

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Voi kiitos, että tulit kertomaan vielä kuulumisia! Kiva kuulla, että matka oli onnistunut ja ihanaa, että vinkistäni oli hyötyä! :)

    ReplyDelete