Tuesday, 24 September 2013

Retour à la maison

Aamuvarhaisella oli aika jättää hyvästit Dubain pilvenpiirtäjien valoittamalle kaupunkimaisemalle ja ottaa suunta kotia kohti. Ensivaikutelmamme Dubaista oli oikein mieluinen, mutta valitettavasti emme ehtineet tutustua kaupunkiin paremmin, sillä epäonneksemme vietimme lähes koko loman sairaalan valkoisia seiniä tuijotellen. Kyllä, onneksi matkavakuutuksemme olivat kunnossa, sekä julkisen, että yksityisen sairaalan toiminta oikein mallikelpoista.

Kaikesta huolimatta pääsimme lähtemään Dubaista ihan suunnitellusti ja potilas voi tilanteeseen nähden hyvin. Kunhan toivumme matkaväsymyksestä, saamme keskittyä tulevan viikon ihaniin juttuihin; palaan kirjoittamaan niistä (ja ehkä hieman myös Dubaistakin) mahdollisimman pian!

5 comments:

 1. Voi ei,kurjaa että jouduitte viettämään lomaa sairaalassa mutta tärkeintähän tietysti on että potilas voi hyvin :)

  Meillä on suunnitelmissa Dubain matka tammikuulle ja täällä jo selaillaan innoissaan hotelleja ja koitetaan tehdä valinta.

  ReplyDelete
 2. Oooooh, mikä kuva!

  Voi harmi, että meni sairastaessa loma. Toivottavasti ehditte kuitenkin jotain nähdä ja ehkä pääsette joskus takaisin. <3

  ReplyDelete
 3. Uusi lukija täällä kommentoi ensimmäistä kertaa... :)

  Me olimme muutama vuosi sitten Dubaissa mieheni, ja tuolloin 1,5v tyttäremme kanssa (olin tuolloin myös n.puolessa välissä raskautta meidän kuopuksesta). Sairastuimme kaikki todella rajuun vatsatautiin, ja meiltä meni myöskin loma aikaslailla sairastellessa. Se harmitti ihan vietävästi, sillä kohde olisi ollut ihan hurjan mielenkiintoinen! Mekin päädyimme tutustumaan sairaalaan lapsen voinnin heikennyttä kuivumisen seurauksena, ja jäi kyllä sairaalasta tosi positiivinen kuva. Supertehokasta, puhdasta ja NOPEAA. :) Vaikka loma menikin vähän mönkään, sellaista ei kai vaan voi aina välttää... Olen kyllä ihan vilpittömästi suositellut Dubaita esim.lapsiperheille juuri kokemamme perusteella, saamamme hyvän hoidon ansiosta! :D

  ReplyDelete
 4. Hjenn: Dubai on kyllä ihana kohde, ehdottomasti voin suositella sitä näinkin lyhyeksi jääneen loman jälkeen! :)

  Ja totta, kaikkein tärkeintä on, että nyt on kaikki hyvin! :)

  Cherry: Voi, kiitos! Ihana kuulla tuo sinunkaltaiseltasi taiturilta! :)

  ReplyDelete
 5. Susanna/Tuulentalo: Oh, lapsen sairastaminen on aina todella ikävää! :/ Onneksi saitte hyvää hoitoa, sairaalaan joutuminen on kuitenkin aina stressaava tilanne. Itsekin mietin moneen otteeseen, että onneksi tämä tapahtui juuri Dubaissa, jossa hoito on länsimaista ja henkilökunta puhuu englantia. Ja taas tuli muistutus siitä, kuinka tarpeellinen matkavakuutus onkaan! :)

  ReplyDelete