Monday, 16 September 2013

Kopioi suosikkiasuni4. Laukku Fendi 5. Rannekoru Syster P 6. Ballerinat Stylesnob


Moni teistä on ihastellut Kaupunkipäivän asu Pariisissa -postauksessakin nähtyä tummansinistä Banana Republicin mekkoa ja kun törmäsin tähän Closetin vastaavaan, ajattelin tulla vinkkaamaan siitä myös teille. 

Itse yhdistin alaspäin levenevän mekon kanssa mustan neuleen ja vyötärölle sidoin ohuen vyön; neuleen napit saivat jäädä auki, sillä vyö kuroi neuleen kiinni ja samalla se korosti kivasti mekon kaunista mallia. Minulla oli matkalla mukana mekon sävyyn sointuvat helmet, mutta yllä näkyvä nahkainen rannekoru olisi myös kiva vaihtoehto tuoden hieman kontrastia muuten tyttömäiseen asuun. Mukavat ballerinat ovat kaupunkipäivään ainoa oikea vaihtoehto ja reilunkokoiseen laukkuun mahtuu kaikki päivän aikana tarvittava - ja vähän enemmänkin!

Päivien viiletessä lisään asuun vain mustat paksut sukkahousut ja heitän trenssin neuleen päälle, tosin vielä hetken ajattelin pärjätä ilman...

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

6 comments:

 1. Niin mun näköinen yhdistelmä. Mekkosi on niin ihana.

  ReplyDelete
 2. Onko Banana Rebublicin mekkoa vielä saatavilla?

  ReplyDelete
 3. Great post!
  Very interesting pictures!
  Brilliantly!

  http://newlookstyleblog.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. LH: Kiitos, tämä on kyllä suosikkejani! :)

  Anonyymi: Mekko on ostettu ihan muutamia viikkoja sitten, joten luulen sen vielä löytyvän valikoimista. Toivottavasti löydät sen vielä! :)

  New Look Style: Thanks a lot! :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos tiedosta! Koetin etsiä sitä BR sivuilta mutta en löytänyt. Satutko muistamaan minkäniminen se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin itsekin etsiä mekko nettisivuilta mutten onnistunut... Nyt näin BR:n liikkeessä yhden ison koon alessa, joten se taitaa valitettavasti olla edellisestä mallistosta. :/
   Vinkkailen kuitenkin, jos samanlaisia tulee vielä vastaan, nimittäin mekko on noussut myös yhdeksi suosikikseni! :)

   Delete