Friday, 8 November 2013

Des boucles par accident

Tulin äkkiä käymään kotona, tarkoituksenani laittautua pikaisesti, sillä olen lähdössä ulos ystävieni kanssa. Jo kotiin ajellessani pähkäilin, josko ehdin pestä hiukseni; parin päivän ajan ballerinanutturalle sutaistuja kutrejani ei varmasti saisi muuten kuriin. Olinkin aikamoisen yllättynyt, kun kieputin aamulla hiuksiini rullaileman donitsin pois; hiukseni olivat aika kivoilla laineilla jo valmiiksi! Päädyin siis pikaisen suihkun ja meikin siistimisen jälkeen vain lisäämään hieman kuivashampoota ja nyt olenkin jo valmis lähtemään!

Tämän kokeiluni myötä aloin miettiä, voisiko tällaisia donitsikiharoita hyödyntää muulloinkin, sen verran tyytyväinen olen pikakampauksen lopputulokseen...

8 comments:

 1. Tosi kaunis kampaus, kiitos vinkistä! Minullakin oli tänään hiukset nutturalla, täytyykin katsoa tulisiko kivat kiharat. :)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin tällä kertaa tuo toimi hyvin! :)
   Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle Jenna! :)

   Delete
 2. missä sormus ? älä suotta piilottele sitä.. olet kaunis.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Sormus taisi olla vieressäni pöydällä, aika usein otan kotona huomaamattani ylimääräiset korut pois ja laitan sitten takaisin, kun on uloslähdön aika!

   Delete
 3. Itse olen niin kiireinen ja laiska hiusten laittaja aamuisin, että hyödynnän keinoa lähes jatkuvasti. Nukun yleensä hiukset koottuna pään päälle vähän epämääräiselle sykerölle, jossa kaksi tai kolme uloketta. Ja aamulla riittää sen aukaisu ja harjaus. Toimii ainkin vähän luonnonkihariin hiuksiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tämä on muillakin toiminut! :) Aion ehdottomasti suorittaa jonkinlaista empiiristä tutkimusta asian tiimoilta, olisi ihana, jos saisi silloin tällöin helpotettua hiusten laittamista! :)

   Delete