Tuesday, 5 November 2013

Eräs syksyinen päivä Pariisissa

En ole vieläkään ehtinyt kertoa vierailustamme Pariisin Mariage au Carroussel -häämessuilla, mutta kuvia läpikäydessäni ajattelin, että voisin tänään jakaa muutamia hetkiä tuolta lyhyeltä kahden päivän Pariisin matkaltamme.

Alunperin pakkasimme laukut ja lähdimme käymään Pariisissa, sillä halusimme vierailla eräässä hääpaikassa, jota emme olleet aikaisemmin päässeet katsomaan. Avomieheni pyynnöstä kävimme päivän aikana myös toisessa paikassa, jonka olimme jo edellisellä kerralla nähneet ja silloin päätyneet jättämään sen pois vaihtoehdoistamme.
Saavuimme Pariisiin myöhään perjantai-iltana ja koska Caroussel du Louvressa sattui juuri tuona viikonloppuna olemaan myös häämessut, päätimme herätä aikaisin ja suunnata sinne ennen ensimmäistä tapaamistamme.

Niin kuin kerroinkin, minulla on messuilta useampikin kuva ja ajattelin jakaa niitä vielä myöhemmin lisää, mutta kuten kuvasta näkyy, messupisteiden kiertelyn lisäksi ehdimme ihastelemaan mitä kauneimpia morsiuspukuja myös catwalkilla.
Näytöksen loputtua saimme hypätä metroon ja ottaa suunnan ensimmäiseen tapaamiseemme. Tapaaminen olikin oikein onnistunut ja ennen seuraavaan paikkaa menoa ehdimme syödä Passylla myöhäisen lounaan ja piipahtaa Pierre Herméllä macaron-ostoksilla.
Illan toisen tapaamisen jälkeen kävelimme nopeasti avomieheni vanhempien luokse ja pääsimme vaihtamaan kuulumisia illallispöydän ääreen. Syötyämme mahat täyteen halusin tehdä vielä lyhyen kävelylenkin ulkosalla ja houkuttelin avomieheni lähtemään mukaani. Ja niin kuin avomieheni taisi jo ulos lähtiessään aavistaa, lyhyeksi tarkoitettu kävelymme venähti ja päädyimme tallustelemaan Maraisin vilkkailla kaduilla, käymään muutamassa Nuit Blanche -taidejuhlan vuoksi auki olleessa näyttelyssä, ihastelemaan ilotulituksia ja Eiffelin valoshowta, sekä kävelemään koko matkan aina Pariisin sydämestä 16. kaupunginosaan nukkumaan.

Sunnuntaiaamuna matkamme kävi takaisin kotia kohti; eipä taida olla ihme, että maanantaina vähän väsytti!

2 comments:

  1. Oi, häämessut Pariisissa! ;) Menin kihloihin juuri loppukesästä ja nyt on ihan mieletön hääkuume! Ihana muuten toi laukku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oikein paljon onnea! :) Häiden suunnittelu on kyllä tosi inspiroivaa ja minusta tuollainen messupyrähdyskin oli tosi hauska tapa nähdä uusia juttuja!

      Delete