Monday, 11 November 2013

Style du jour au milieu des feuilles d'automne

Lämpötilan pudotessa viime viikkoina reilusti alle kahdenkymmenen asteen kylmemmälle puolelle, havahduin ettei ulkosalla tarkenekaan enää pelkästään vain kevyt mekko päällä. Syksyisten ilmojen saapuessa olikin korkea aika kurkistaa kesän aikana unohtuneeseen sukkahousulaatikkoon ja tehdä pieni inventaario.

Olen jo useamman vuoden vannonut Wolfordin nimeen, mutta viime talvena kokeilin myös Falken sukkiksia; mustien sukkahousujen kohdalla kannattaa ehdottomasti panostaa laatuun, sillä hyvät sukkikset kestävät rikkoontumatta todella pitkään. Enemmän sukkahousuista olen muuten kirjoitellut Sukkahousutyttö-postauksessa.

Tässä erään sunnuntain asua, jolloin tarkeni vielä ballerinoissa ja kevyemmässä jakussa. LV:n sininen shaali taitaa sopia värinsä puolesta enemmän kesään, mutten malttanut olla nappaamatta sitä mukaan kun huomasin säilytyslaatikon vaatekaappini perukoilla.
Jakku Mango, Mekko Hallhuber,
Laukku ja huivi LV, Ballerinat Repetto

6 comments:

 1. Hieno huivi kiva tyyli

  ReplyDelete
 2. Moikka! Miten saat kiedottua ton shaalin noin nätisti?? :) itse aina pidän sitä siinä "kolmio" asennossa kun tuota en osaa tehdä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asetan huivin esim- sängylle kolmionmallisena ja käännän vuorotellen sen molemmista pitkistä sivuista sisäänpäin. Muutaman kääntämisen jälkeen huivi on sopiva ja sitten vain asetan sen rennosti kaulalle! :)
   Toivottavasti sait ohjeestani selvää! :)

   Delete
 3. Onpa kaunis asu! Tuon huivin väri sopii sulle kyllä mielettömän hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Sari! :)
   Tuo väri on kyllä ihanan raikas, minun ei tarvinnut miettiä montaa kertaa, kun näin tuon sävyn kesän mallistossa!

   Delete