Monday, 11 November 2013

Noël arrive...

Jouluisen Pariisin kokeminen taitaa olla monen haaveissa. Champs-Èlysees:n tunnelmalliset valot, tavaratalojen huikeat jouluikkunat, lämminhenkiset bistrot ja paahdettujen mantelien tuoksu kadulla... Vaikka olenkin ikionnellinen, että saan viettää tämän Joulun rakkaideni kanssa Suomessa, täytyy myöntää, että kyllä siinä pariisilaisessakin Joulussa on taikansa.

Vaikka monen mielestä taitaakin olla hieman liian aikaista tunnelmoida joulujuttuja, niin olen silti kirjoitellut teille postausta Pariisin joulunajan paikoista ja tapahtumista. Kun vain saisin vielä metsästettyä kovalevyn uumenista oikeat kuvat, pääsen julkaisemaan omat vinkkini Pariisin Joulusta!

P.S. Toivottavasti olette saaneet viettää ihanan ja tunnelmallisen Isänpäivän! Minä juttelin tänään oman isäni kanssa Skypessä, mutten malta odottaa, että pääsen reilu kuukauden päästä rutistamaan isääni ihan oikeasti!

6 comments:

 1. Aivan ihana postaus! ♥ Olet niin kaunis tuossa kuvassa!

  ReplyDelete
 2. Ensi viikolla Pariisiin :-) Joulunajan paikat kiinnostaa ja kovasti. Kiva, jos ehtisit laittamaan vinkkejä ennen sitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että vinkit kiinnostavat! :) Yritän saada tehtyä postauksen loppuviikoksi!

   Delete
 3. Pariisin joulu kelpaisi varmasti minullekin :) Hei minulla on tuo sama huivi, miten saat sen noin, kuten kuvassa ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,
   Nostan huivin poikittain kasvojeni eteen, niin että molemmat päät jäävät samanpituisiksi. Sen jälkeen kierrän huivin molemmat päät kaulan ympäri takakautta (takaisin eteen) ja sujautan molemmat päät eteen jääneen "lenksun" läpi!

   Vähän hankalasti ehkä selitetty, voisin koittaa tehdä huivin asettelusta postauksen kuvien kanssa? :)

   Delete