Saturday, 23 November 2013

Sur le pont

Viikon sateinen sää (torstaina aamuruuhkassa ajellessani tuiskutti jopa jotain rännän ja lumen tapaista!) näyttää väistyneen ainakin hetkeksi ja nyt aamusella olemme saaneet nauttia kirpeästä puolipilvisestä säästä. Syksyn ruska on jo lähes kokonaan väistynyt, mutta jotain kaunista on myös jäljelle jääneissä herkissä harmaan ja lämpimän beigen sävyissäkin. Kuivien katujen vuoksi taidan tänään sujauttaa jalkaani mukavat korolliset mokkanilkkurini, niitä olenkin jo ehtinyt kaivata!

Aamupäivä on mennyt täällä kotosalla paikkoja järjestellessä ja nyt olemme pikapuolin lähdössä kaupungille. Oikein ihanaa lauantaita kaikille! 

5 comments:

 1. Moikkamoi.
  Pakko jättää kommentti. Löysin vasta blogisi, ja koukutuin heti :) Sinulla on kaunis tyyli ja kirjoitat kivasti, jään ehdottomasti seuraamaan. Ja pieniä tykytyksiä aiheuttaa tuo sinun LV niin älyttömän kauniin värinen huivi! Aina näkee niitä beigejä, tämä olikin piristys. Sävy taisi olla kausiväri?

  -Kirsi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Kirsi, sait kommentillasi valaistua viikonloppuni; todella ihanaa, että olet löytänyt tänne! :)

   Tuo Bleuet-sävy on tosiaan uusi, mutta käsittääkseni se on edelleen valikoimassa ja taitaa myös jäädä pysyvästi. Värikäs huivi on kyllä helppo tapa piristää asuja! :)

   Delete
  2. Nyt katsoin, eikä huivia tosiaan näkynyt LV:n nettisivuilla... Esikatselussa kylläkin, mutta sitä ei pystynyt valitsemaan. Rose Petale sävy näytti myös houkuttelevalta, tosin näin vaalealla vaaleanpunaisen sävyn kanssa saa olla tarkka! :)

   Delete