Monday, 25 November 2013

Weekend snapshots

Huh, viikonloppu hujahti ohi ihan huomaamatta! Viikonloppumme oli aika tavallinen ja täynnä hieman tylsempiä velvollisuuksia, mutta ajattelin keskittyä niihin arkea piristäviin asioihin ja kirjoittaa ylös muutamia erityisen kivoja juttuja:

1. Halusin ostaa viikonlopuksi kukkia, mutten ehtinyt käymään vakikukkakaupassani, eivätkä ruokakaupan valikoimat loistaneet lauantaina juuri ennen sulkemisaikaa. Sunnuntainahan täällä ei ole yksikään kauppa avoinna, mutta yritin, josko torilla olisi ollut kukkakauppias: No ei ollut, mutta sain ilokseni nauttia auringon paisteesta, sinisestä taivaasta ja kurkistaa, miten joulumarkkinoiden valmistelu on lähtenyt käyntiin. Suloisia pieniä mökkejä katsellessa saattoi jo kuvitella hehkuviinin tuoksun!

2. Sain kylään muutaman kivan tytön. Kiireiltäni en ehtinyt itse leipomaan, mutta pikkuruisen Zuckerpuppe-putiikin suloiset cupcakesit ovat aina varma valinta. Oma suosikkini on vaniljainen kuppikakku.

3. Kauniita leivoksia voisi kuvata vaikka kuinka paljon (etenkin, jos valoa vaan riittäisi!), mutta näiden lisäksi viikonloppuani piristi vanhemmiltani saatu pikkujoululahja, joka mukinalusineen ja pastakauhoineen sopiikin teejuhlien ja illallisten järjestämiseen paremmin kuin hyvin! Myös kuvissa näkyvät Aalto-servettirenkaat ovat lahja äidiltäni, ne ovat kivan moderneja ja sopivat hyvin myös tälläiseen rentoon kattaukseen.

4. Viimeviikkoisen kimpun neilikat on helppo napsaista piristämään vielä makuuhuoneen tunnelmaa. Kynsilakkapullo on muistuttamassa laiminlyödystä manikyyristä, etenkin nyt kylmien ilmojen tullen pitäisi panostaa entistäkin enemmän kynsien ja kynsinauhojen kuntoon!

2 comments:

  1. Googlettelin uusia jouluhalko-ohjeita ja eksyin blogiisi, hauskaa! Liityin lukijaksi!:)

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla, että olet löytänyt tänne: tervetuloa! :)

    ReplyDelete