Thursday 12 December 2013

Sand Tropez


Olen ottanut kauneusrintamalla uuden askeleen ja uskaltautunut kokeilemaan kynsiini muutakin, kuin sitä klassisen helppoa, hennon vaaleanpunaista sävyä. Uusi kynsilakkasuosikkini löytyi, kun suuntasin väsyneenä pitkän päivän jälkeen kuivashampoo-ostoksille ja jumituin tutkailemaan kynsilakkahyllyn loputtomalta tuntuvaa valikoimaa. Päivän aherruksen jälkeen kaipasin hieman piristystä, joten koti-ilta kynsiä lakkaillen ja lehtiä lukien tuntui täydelliseltä vaihtoehdolta.

Ja mitä sitten päädyin valitsemaan kaikkien niiden kauniiden sävyjen joukosta? Hetken hyllyn edessä pähkäiltyäni päädyin nappaamaan Essien Sand Tropez -kynsilakan, jonka on hiekkamaisen nudeen, hieman harmahtavaan sävyyn ihastuin välittömästi. Tämä on vasta toinen hankkimani Essien lakka, mutta en voi olla kehumatta niiden laatua: lakka levittyy todella helposti, kuivuu nopeasti, sekä taikoo kynsille kauniin ja kestävän pinnan!

Sand Tropez kannattaa siis ehdottomasti pitää mielessä, jos etsit täydellistä nudelakkaa!

8 comments:

  1. Oon kuullu kyllä kans pelkkää hyvää noista Essien lakoista, mutta kertaakaan en oo itse vielä testannut! Ihanan värinen toi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen kyllä oikein positiivisesi yllättynyt; näillä lakoilla taikoo hieman kokemattomampikin kauniit kynnet! :)

      Delete
  2. Juuri omalle ihonsävylleen oikean nudelakan löytäminen on haasteellista, mutta tuo sävy sopii kyllä sinulle erinomaisesti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on kyllä todella kaunis sävy! Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, mutta yhdelläkin kerroksella saa ihanan läpikuultavan ja luonnollisen värin. :)

      Delete
  3. Heippa kaunotar! Saisinko kysyä hiuksistasi, vaikka se ei liitykään postauksesi aiheeseen? :)
    Ovatko hiuksesi luonnostaan paksut ja hyväkuntoiset? Ne näyttävät aina niin upeilta! Mitä hiustuotteita käytät / käytätkö muotoilurautana ghd gold classic styleria? Olisi tosi kiva, jos tekisit postauksen, miten laitat hiuksesi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kovasti Lola, mielelläni vastailen täällä kommenttiboksin puolella myös postauksen ulkopuolisista aiheista! :)

      Hiukseni ovat luonnostaan aika paksut, sekä aikamoisen kiharat - ja muun muassa niiden kiharoiden, sekä atooppisen ihon vuoksi olen ihan aina kärsinyt myös todella kuivista ja karheista hiuksista. Eli kyllä vain, kosteuttavat ja siloittavat tuotteet ovat avainasemassa tämän pehkon kesyttämisessä! ;) Olen vuosien saatossa kokeillut moniakin tuotteita, mutta etenkin Joicon tuotteita hankin aina vain uudelleen ja uudelleen. Esim. Intense Hydrator on osoittautunut huonokuntoisten ja kuivien hiusten pelastukseksi! :) Yritän helliä hiuksiani myös ihan luonnollisilla tuotteilla, suihkun jälkeen sipaisen latvoihin kookosöljyä ja silloin tällöin levitän sitä ennen suihkua myös koko päähän vähän niin kuin naamioksi. Myös värjäyskierteestä pääseminen on auttanut hiusteni kuntoon, nykyään käyn vain raidoittamassa hiuksiani ja välit saattavat venyä aika pitkiksi...

      Käytän GHD:ta tai sellaista donitsia (jolla rullaan hiukset pään päälle yöksi) kiharoiden tekemiseen. Oma GHD:ni on se ihan tavallinen ja ikääkin sillä taitaa olla jo neljä vuotta!

      Mutta minulla riittäisi tästä hiusasiasta juttua varmasti ihan postaukseksi asti, joten koitan toteutella sellaista mahdollisimman pian! :)

      Ihanaa viikonloppua! :)

      Delete
  4. Jee nyt sulla on tuota uutta kynsilakkaa :) Se on kyllä tosi kaunis väri! Puspus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, ihan paras tyttöjenilta kun saatiin taas juteltua ja sain lakattua kynnet! <3

      P.S. Miten ihmeessä minulla on mennyt sun blogi ohi?!

      Delete