Sunday, 18 May 2014

Getting blue


Mekko ICHI -25% / Neule Signal / Sandaalit Billi Bi


Nyt näyttää vihdoinkin siltä, että kevät olisi saapumassa takaisin. Sääennustus nimittäin lupailee, että saisimme pikapuolin nauttia lähes kolmenkymmenen asteen lämmöstä ja sehän sopii minulle oikein hyvin! 

Huomasin jo viime kesänä, että vaatekaappini tarvitsee kipeästi täydennystä kevyempien vaatteiden osalta ja olenkin viime päivinä kerännyt inspiraatiota Pinterestiä selailemalla ja nettikauppojen tarjontaan tutustuen. Monikäyttöinen maksimekko, muutama kevyt toppi eri alaosien kanssa yhdistettäväksi ja mustat sandaalit ovat ainakin ostoslistallani. Ikisuosikkini sininen näyttää myös löytäneen vaatekauppojen hyllyille ja olenkin innostuneena bongaillut mitä ihanempia sinisiä vaatteita - näittehän muuten jo Jonnan upean asun vaaleansinisen takin kanssa?

Ehdinkin jo hankkia itselleni muutamia uusia kesäjuttuja ja tänään olisi hyvä hetki tehdä vielä hieman täydennystä, sillä Boozt-verkkokaupalla on tämän päivän ajan kampanja, jossa koodilla EXTRA15 saa kaikista yli 49 euron ostoksista (myös ale-tuotteista) vielä -15% alennusta!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

No comments:

Post a Comment