Wednesday, 14 May 2014

Wednesday thoughts


Voisiko se kevät tulla jo takaisin? Tai keväistähän täällä kyllä on, mutta nuo jatkuvat rae- ja sadekuurot voisivat kyllä jäädä pois! Alkuviikon aikana raekuuro on yllättänyt varmaan seitsemän kertaa -  parvekkeellemme kasautui juuri äsken taas pienet kinokset.

Näimme eilen pitkästä aikaa rakasta ystäväpariskuntaa ja kuulimme myös, että Cirque Du Soleil on täällä viikonloppuna. Vapaita paikkojakin löytyy vielä ja esitys on varmasti huikea, joten mietimme josko viettäisimme lauantai-illan siellä...

P.S. Yllä oleva kuva ei toki ole täältä, vaan muutaman viikon takaa Pariisista.

8 comments:

 1. Voi, olen niin samaa mieltä tuon kevään takaisin tulosta! Onneksi, mikäli säätiedotuksiin on uskominen niin tänne suunnalle olisi jopa kesä ensi viikolla saapumassa <3 Eli varmaan saadaan niitä rae-ja sadekuuroja ;)

  Ihanaa kesän odotusta kuitenkin! Onhan tämä kevät tavallaan aika kutkuttavaakin aikaa kun kaikki on vasta edessä ja lisääntyvä auringon valo saa ihmeitä aikaan ihmisissä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luin juuri, että Suomeen oltaisiin povattu taas lämmintä kesää? Toivottavasti näin on! <3
   Oikein ihanaa kesän odotusta myös sinne! :)

   Delete
 2. Ihana kuva :)

  -H

  ReplyDelete
 3. Oi, toi sirkus on varmasti mahtava, itse olen telkkarista katsellut monet kerrat ! odottelen itsekin jo lämpimiä kelejä tänne Helsinkiin ! Mukavaa viikonlopun odotusta ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cirque du Soleil oli huikea! :) Saavuin juuri kotiin ja olen vieläkin ihan pyörryksissä showsta!

   Ihanaa sunnuntaita! :)

   Delete
 4. Hei, kysyisin, mitä olet pitänyt LV:n mustasta epi-nahkaisesta laukusta ja kalenterista? Olen huomannut blogistasi, että sinulta löytyy molemmat :) Onko materiaali ollut kestävä arkikäytössä?

  ReplyDelete
 5. Hei Maija! Ei ole tarkoitus hoputtaa, mutta aiotko tehdä sen Alma arvostelun joskus lähipäivinä? :) Harkitsen kovasti laukun ostoa :D XOXO

  ReplyDelete