Wednesday, 21 May 2014

Jean-Paul Hévin
Viime kerralla Galeries Lafayetten ruokapuolella käydessämme kiinnitin huomioni Jean-Paul Hévinin pieneen nurkkaukseen. Hetken sinistä logoa ja herkullisen näköisiä suklaakonvehteja tuijoteltuani tajusin, että kyseessä on sama suklaatalo, jonka Le Figaro on jossain vaiheessa julistanut sekä Pariisin parhaimman kaakaon, että suklaamacaronien tekijäksi. Kaakaon maistelun päätin suosiolla jättää kylmille talvipäiville, mutta pakkohan minun oli päästä herkuttelemaann noilla paljon kehutuilla macaron-leivoksilla!

Suklaanruskeasta pahvirasiasta, suloisen silkkipaperin alta löytyi tarkkaan valitut testiherkkuni. Suklaamacaron täytti korkeat odotukseni, eikä caramel au beurre salé -makukaan paljoa kalvennut tuon herkun rinnalla - créme bruléessa olisi taas saanut olla hieman enemmän makua (tai ehkä se johtui vain siitä, että kaiken pääsiäisherkuttelun jälkeen sain syötyä sen vasta muutaman päivän päästä..?).

Jean-Paul Hévin teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen, enkä malta odottaa, että pääsen maistamaan tämän suklaatalon käsintehtyjä suklaita ja leivoksia, siitä kuuluisasta kaakaosta puhumattakaan!


7 comments:

 1. Kuola alko valumaan... :D Taidanpa marssia Milkan pariin heti aamusta... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, Milkan suklaa on ihan parasta! :) Se keksiversio on mun suosikki! :D

   Delete
  2. Mua harmittaa ku täälä Suomessa ei saa Milkan pähkinäsuklaata... Lentokentiltä aina ostan sitä ku se on niin namia...

   Delete
 2. Onpa ihanan näköisiä, varsinkin caramel au berre sale kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Caramel au beurre salé on niin hyvää, mun ehdoton lemppari melkein kaikissa herkuissa - etenkin macaroneissa! :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos saat jossain sitä käsiisi!

   Delete
 3. Apua, pahimpia postauksia dieetillä olevalle !! :-D

  ReplyDelete