Sunday, 4 May 2014

Outfit - Black & White

Vaikka joka kevät innostun uudestaan kauniista väreistä, auringosta ja kesäisen rennoista vaatteista, en ole silti valmis hylkäämään klassista musta-valkoista pukeutumista. Musta väri on varma valinta moneen tilanteeseen, se on tarvittaessa hillityn asiallinen tai juhlava - ja mitä helpoin muuntaa toimistokelpoisesta illallisjuhliin!

Me kävimme vapun aattona sen enempää suunnittelematta ulkona syömässä ja asuni toisti sopivasti kotisuomessa majailevan ylioppilaslakkini sävyjä. Ehkäpä sitten taas ensi vappuna herkuttelen niitä vappuherkkuja lakki päässä?


Paita Petit Bateau / Hame Hallhuber
Jakku & Kaulakoru Mango
Clutch H&M / Kengät Chanel

9 comments:

 1. Nätti asu, musta on kyllä aina tyylikäs. Ei siitä pääse mihinkään. :) Toivottavasti esittelet blogin puolella vielä tarkemmin instassa näkyvän pinkin asun. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Myös instan puolella vilahtaneesta asusta on tulossa vielä kuvia! :)

   Delete
 2. Tyylikäs asu! Ja nuo sun hiukset! Ne on vaan niin upeat!

  ReplyDelete
 3. Kiva asu ja kuvatkin ovat oikein onnistuneet, kuten aina :).
  Saisinko esittää postaustoivetta? Aloitin työt toimistolla jonkin aikaa sitten ja toivoisin vinkkejä toimistopukeutumiseen. Mitään pukukoodia ei meillä ole. Tuntuu, että päivästä toiseen, puen aamuisin samantyyppiset tylsät asut päälle..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Jostain syystä toimistopukeutumisesta kysytään täällä paljon, joten voin kyllä omia ajatuksiani kirjoittaa aiheesta ja ehkäpä koota myös jonkinlaista toimistopukeutumisen kulmakivet postausta? :)

   Oikein paljon onnea uuteen työhön! :)

   Delete
  2. Kiitos :) Kuullostaa hyvältä, jään odottelemaan!

   Delete
 4. Hei, postaukseen liittymätön kysymys, joka näin tuoreen lukijan mieltä askarruttaa: oletko töissä millä alalla? :) Ymmärrän kyllä, jos et tahdo paljastaa, mutta uteliaisuus heräsi!

  Kiitokset ihanasta blogistasi - eleganteista asuista on helppo ammentaa inspistä omiinkin asuihin! Ja olen LadyBluen kanssa samaa mieltä - apua mitkä hiukset! Mitä sä oikein teet niille, että ne näyttää aina noin ihanan kuohkeilta ja noh, täydellisiltä?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa ja kiva kun olet löytänyt blogini pariin! :)

   Valitettavasti olen päättänyt jättää työhön liittyvät asiat blogin ulkopuolelle ainakin toistaiseksi, toivottavasti ymmärrät!

   Ja voi, kuvat taitavat kaunistella totuutta hiuksistani! Olen toki hurjan onnellinen siitä, mitä minulle on suotu, mutta harva se viikko saan taistella tämän takkukasan kanssa! ;) Voisin koittaa taas tehdä hiuspostausta, mutta lyhykäisyydessään aseinani ovat ballerinanutturalla tai GHD:lla kihartaminen, kosteuttavat tuotteeet, mahdollisimman pitkä pesuväli, sekä (mahdollisimman) terveellinen ruokavalio! :) Ennen uutta postausta kannattaa myös kurkata blogin sivupalkista löytyvän Kauneus-tunnisteen alta! :)

   Delete