Tuesday, 6 May 2014

Ice pink

Sanonko tarpeeksi usein, kuinka paljon saan tästä blogista hyvää mieltä? Siellä ruudun takana on aivan mielettömän fiksuja, kauniita ja ystävällisiä ihmisiä ja on upeaa, miten saan päivittäin olla vuorovaikutuksessa teidän kanssanne. Vaikka välillä olen joutunut pohdiskelemaan bloggaamista ja sen tarkoitusta, olen hyvin kiitollinen, mitä kaikkea blogi on elämääni tuonut.

Seuraavat viikot tulevat kohdallani olemaan hyvin kiireisiä, mutta tarkoituksenani on bloggailla ihan normaalisti. Paljon kivojakin juttuja on tiedossa, kuten tänne muuttaneiden ystävien tapaamista (pääsimmekin jo tänään nauttimaan yhdessa lounaasta) ja tarkoituksenamme on tehdä muutama päiväreissukin. Odotan myös innolla erään ystäväpariskuntamme matkakertomuksia, onnekkaat nimittäin palasivat juuri yhdistetyltä New York - Sain Martin -matkaltaan!

Halusin myös vinkata teille Indiedays Inspiration Dayn goodie bagin mukana tulleesta Lumenen Wild Rose huulikiillosta. Jää-niminen kylmän pinkki huulikiilto on ihan täydellinen kesäsävy ja viime viikkoina kiilto onkin ollut lähes päivittäisessä käytössä. Heleä pinkki tuo myös ihanasti väriä kasvoille, puhumattakaan siitä, miten täydellisesti se sopii uusimman takkihankintani kanssa!
2 comments:

 1. Täällä odotetaan jo innolla postausta siitä instagramissa vilahtaneesta asusta, jossa oli paljon pinkkiä :) En voi kun vaan ihastella sun toinen toistaan kauniimpia asuvalintoja!
  Sun blogi on epäilemättä yks parhaimmista ja ihailen sun tapaa vastata kommentteihin aina niin ystävällisesti ja perusteellisesti - selvästi siis välität lukijoistasi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon Sari - ihana kuulla, että saat inspiraatiota täältä! <3

   Mielelläni vastaan kommentteihin ajan kanssa (aina kun se vain on suinkin mahdollista), sillä tekin jaksatte ilahduttaa päivääni! Täällä kommenttiboksin puolella kirjoittelen myös hieman rennommin, joten senkin vuoksi täällä on kiva jutella! :)

   Ihanaa viikkoa sinulle ja aurinkoista kevättä! :)

   Delete