Friday, 2 May 2014

Details

Toivottavasti teillä on mukava vappu takana! Meillä ei ollut vappuhulinoita täällä Saksassa, mutta saimme kuitenkin nauttia ylimääräisestä vapaapäivästä arkipyhän muodossa. Kävimme keskiviikkona ulkona syömässä ja eilen elokuvissa - pieni rentoutuminen tuli kyllä tarpeeseen. Saimme napattua myös muutaman asukuvan, mutta kuvista tuli hurjan pimeitä; sateen ja ukkosen alettua kuvaustuokiokin jäi aika lyhyeksi.

Onneksi sateiden pitäisi pian väistyä ja tuleva viikonloppu näyttää aurinkoiselta, tykkään!

10 comments:

 1. Nätti asu, mistä valkoinen bleiseri ? Hyvää viikonloppua ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Valkoinen jakku on ostettu vuosi sitten Mangosta!

   Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Delete
 2. Tosi kaunis asu! Täällä Englannissa oli vapun kanssa myös aika hiljaista, ja hyvä niin.. pientä piknikkiä saatiin aikaan mutta thats it. Tykkäsin, en oikein ole vappujuhlija. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lena! :) Minulla olisi ollut ihanat vappujuhlat tiedossa ystäväni luona Suomessa, mutta emmeköhän ehdi pian järjestämään piknikin muutenkin - ehkä myös vähän lämpimämpänä päivänä! :)

   Mukavaa viikonloppua!

   Delete
 3. Ihana asu jälleen kerran ! Mistä uusimmassa insta kuvassa vilahtava takki on hankittu...pinkin takin etsintä käynnissä 😊....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Instan kuvan pinkki takki on Zarasta, laitan asukuvia siitä vielä myöhemmin tällä viikolla! :)

   Delete
 4. Valkoisen & mustan kombo toimii aina! Harmittaa nää sadekelit kun ehti jo tottua lämpimiin kevätpäiviin. Täytyy kääntää nämä kuitenkin voitoksi ja mennä salille kahvakuulailemaan ja pilatekseen. Keho & mieli ravittuna jaksaa taas ahertaa harmaiden päivien keskellä. :D

  Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täälläkin oli taas vähän kylmempää, mutta nyt vaikuttaa taas lämpenevän. Kummasti sitä sateisena päivänä turvautuu tummiin väreihin - auringon pilkahdellessa kaipaa taas värejä! :)

   Liikunta antaa kyllä paljon energiaa, kahvakuula ja pilates kuulostaa hyvältä! :)

   Ihanaa viikkoa sinnekin!

   Delete