Friday, 16 May 2014

Huulipunavallankumous


Oletteko jo kuulleet Huulipunavallankumouksesta? Itse huomasin haasteen aamulla Instagramin kuvavirrasta ja selvitinkin uteliaana, mistä on kyse.

Huulipunavallankumous on osa Punainen-kampanjaa, jonka taustalla häärivät Suomen Sydänliitto ja Hengitysliitto. Kampanjan ja tämänpäiväisen Huulipunavallankumouksen tavoitteena on lisätä naisten tietoisuutta sydän- ja hengityssairauksista ja antaa vinkkejä, miten elää sydämelle ja keuhkoille terveellistä elämää.

Haaste sopikin omaan aamuuni mitä parhaiten, sillä myöhäisen herätyksen, aamuisen hiustenpesun ja siitä johtuneen kiireen vuoksi jouduin sutaisemaan kosteaksi jääneet hiukset ponnarille - nopeasti laitettu huulipuna toi kivasti raikkautta väsyneille kasvoille ja sain vietyä huomiota tuosta vähemmän huollitellusta kampauksestani.

Omilla elintavoilla on suuri vaikutus sydän- ja hengityssairausten torjumisessa. Itse päätin jättää tänään auton kotiin ja sen sijaan lähteä liikkeelle polkupyörällä. Punainen-kampanja haluaakin muistuttaa, että jo pienillä teoilla voit edistää omaa terveyttäsi.

Oletteko te jo ottaneet haasteen vastaan?2 comments:

 1. Sinun raikkaassa olemuksessasi ei näy väsymyksestä tietoakaan! Vaikka kyllä se vaan vaivaa näin keväisin. Itse olen ihan kuitti allergioista, koivu vaan kukkii edelleen runsaana...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on vain tuo huulipuna ja aurinkolasit, jotka pelastivat tämän nassun! :D

   Voih, toivottavasti nuo allergiaoireet helpottavat pian, itse en niistä onneksi kärsi, mutta sivusta seuranneena olen nähnyt, kuinka tukalaksi ne voivat tehdä olon... :/

   Oikein ihanaa sunnuntaita Marjukka! :)

   Delete