Wednesday 24 July 2013

Style de cette soirée

Oui!-postauksessa kerroin, etten osannut lainkaan arvata, että tavallisen arki-illan ulkona käyminen osoittautuisikin yhdeksi elämäni mieleenpainuvimmaksi illaksi. Eipä sen puoleen, että olisin katunut asuvalintaani, mutta kieltämättä olisin valmistautunut ehkä hieman huolellisemmin (ja laittanut ainakin vedenkestävää ripsiväriä!), jos olisin tiennyt tulevan illan tapahtumista.

Onneksi sentään luotin tälläkin kertaa klassiseen, joskin hyvin keveään ja rentoon pikkumustaan (sillä menee harvoin vikaan!), kesäisiin asusteisiin ja kultaisiin yksityiskohtiin.
Mekko H&M, Neule Mango, Vyö Gant, 
Kengät Pura Lopez, Huivi ja rannekoru LV, 
Clutch Saint Laurent

13 comments:

  1. Kaunis tarina. Olet aina niin ihanasti ja kauniisti pukeutunut, että ei väliä millä asukokonaisuudella olet liikenteessä! :)

    Oikein mukavaa Pariisin matkaa! (Vaikka se teille vähän niin kuin toinen kotimaa onkin)

    t. Born Grown

    ReplyDelete
  2. no apua mikä kaunokainen ! tyylistä puhumattakaan ! ihanan simppeli mekko, ja vaikka yleensä en vöistä välitäkkään (hahah satuilin saman asian juuri pari päivää sitten monan kommenttiboksiin, hänen vyöllä varustettuun asuunsa :-D) niin tässä se kyllä miellyttää silmää. ja tuo ysl <3

    ReplyDelete
  3. Kaunis asukokonaisuus! Tykkään älyttömästi tuon fuksian ja sinisen yhdistelmästä asusteissa, niin pirteän kesäinen!

    ReplyDelete
  4. Kaunis mekko, kiva leikkaus tuon vyön kanssa! Muovirannerenkaat eivät ehkä ihan sovi tasokkaalle illalliselle? Itse olen siirtänyt omat kolme kappalettani ihan ranta/kesävaate käyttöön.

    ReplyDelete
  5. Aivan ihana asu ja hei, enpä olekaan tainnut vielä(kään) onnitella joten onnea nyt vielä täältäkin suunnalta hurjasti! :)) Tuo sininen huivi on kyllä upean värinen!

    ReplyDelete
  6. v.believeinyourdreams: Kiitos! Kyselinkin mieheltä, etteikö hän pelännyt, että lähtisin ulos alipuettuna, mutta hän sanoi tienneensä, että lähden siistinä ulos ihan arki-iltanakin! ;)
    Pariisissa olimme tosiaan jo kesäkuun alussa, mutta eipä tässä ole montaa viikkoa kun sinne taas suuntaamme! :)

    Siiri: Voi kiitos kaunis! <3 Mä sitten taas tykkään aina näistä vöistä, saa kivasti muotoa väjempääkin mekkoon! :)

    ReplyDelete
  7. Katriina: Kiitos! :) Tällaiset kesäisemmät värit sopii hyvin piristämään musta-valkoisia asuja!

    Anonyymi: Olisitpa nähnyt Louis Vuittonin myyjän ilmeen, kun kysyin avomieheltäni tätä sovittaessa, että näyttääkö liian muoviselta! :D Koruhan on siis tehty pihkasta (englainniksi resin) ja siinä on kultaiset ja kristalliset yksityiskohdat. Itse pidän siitä kovasti ja se löytyykin lähes päivittäin ranteestani. Niin kuin sanoinkin, olisin ehdottomasti panostanut enemmän, jos olisin tiennyt, millaiseen ravintolaan menemme, mutta siltikin olisin varmasti laittanut tuon korun.

    Jenni: Oi kiitos kovasti! <3
    Tuo sininen on kyllä todella kaunis väri, joskin ihastelen aina myös sinun huivejasi... :)

    ReplyDelete
  8. Olen yllä kommentoineiden kanssa samaa mieltä, olet aina niin tyylikäs ja sitä tukee tämäkin asu! :)

    ReplyDelete
  9. Huom. resin tarkoittaa myös aidon pihkan lisäksi kemiallisesti valmistettuja saman tapaisia aineita, ei siis välttämättä pelkästään aitoa pihkaa. Pihka on kellertävää ja tuo näyttää kyllä lähinnä muoviselta ainakin kauempana otetuista kuvista... Meripihkasta toki tehdään runsaastikin koruja, mutta väri on kellertävä, oranssi tai vihreä....

    ReplyDelete
  10. Miss J: Kiitos kovasti! <3

    Anonyymi: Tosiaan, hartsi taitaakin olla oikea termi... Yöllä vastaillessani näihin, en saanut sitä mieleeni, siksi laitoin tuon englanninkielisen termin. Vaikka koru on Suomesta ostettu, asioimme myyjän kanssa englanniksi ja siksi en tainnut ikinä oikeaa käännöstä kuulla. Hän kuitenkin kauhistui käyttäessani muovi-sanaa ja sen vuoksi ymmärsin, että materiaali olisi jotain muuta. Tätä korua on tosiaan monessa värissä, minun on tosiaan tästä linkistä löytyvä: http://www.louisvuitton.co.uk/front/#/eng_GB/Collections/Women/Accessories/Fashion-jewellery/products/Inclusion-Tangerine-Bracelet-Small-WO-AESTHETIC-LINE-M66807

    Muovisen oloinen tai ei, itse tykkään tästä kovastikin ja olen harkinnut samaa myös nacre-värissä! :)

    ReplyDelete
  11. Aivan upea asu. :-) Sinulta löytyy ihana valikoima asusteita ja minusta rannekoru on kaunis. ♡ Saisiko siitä kuvan lähempää? Ja ehkäpä postauksen koruasusteistasi? :-)

    ReplyDelete
  12. Niin kaunis kokonaisuus jälleen kerran! :) Aivan ihana combo tuo vuittonin sininen huivi ja vadelmanpunainen ysl:n clutch. Itsekin niin kovasti haluisin jonkun ihana värikkään clutchin - saapi nähdä jos sellainen vielä jostain kävelisi vastaan ;)



    PETITE LIVING


    ReplyDelete
  13. Sama anonyymi edelleen; itselläni on kolme eriväristä tuollaista, kaksi ohutta (sama kirkas kuin sinulla), yksi leveä ja vaikka ovat kauniita ja huolellisesti tehtyjä, ovat ne kaukana, omasta mielestäni, illallisasun koruista. Muovi niistä tulee mieleen, hartsia kun ovat (eivät (meri)pihkaa).

    ReplyDelete