Monday, 17 March 2014

Chanel - Tentation


Yksi tämän hetken kynsilakkasuosikeistani on vilahtanut blogissa jo useampaan otteeseen, mutta se ansaitsee ehdottomasti myös ihan oman mainintansa. Chanelin fuksian sävyinen, hieman shimmerinen Tentation-sävy on ihanan naisellinen ja tyylikäs, mutta perinteiseen punaiseen verrattuna myös asteen helpompi sävy.

Olen aikaisemmin ollut aika arka kynsien lakkaaja ja pitäytynyt hyvin neutraaleissä sävyissä, mutta ihastuin välittömästi saadessani tämän sävyn ihanalta Monalta. Tumman pinkki sopii hyvin hieman viimeistellympään asuun (katso vaikka tämä postaus!), mutta olen viime aikoina innostunut lakkaamaan pinkit kynnet myös arkisempiin menoihin. Kaiken lisäksi lakan koostumus on todella hyvä ja siveltimellä saa erityisen tarkkaa jälkeä, joten uskallan ennustaa, että tässä on yksi tulevan kevään ja kesän suosikeistani!

Olen myös huomannut, että kynsilakan avulla heikot kyntenikin pysyvät paremmassa kunnossa, eivätkä ne katkeile niin helposti. Kärsin kuitenkin todella liuskoittuvista kynsistä ja siksi kestävinkin lakka on käytössäni todella lyhytikäinen. Pitäisikin yrittää ottaa asiaksi löytää jokin hyvä tuote tähän ongelmaan, sen verran usein lakkailen nykyään kynsiäni!


12 comments:

 1. Aivan ihana sävy!

  Täältä ilmoittautuu toinen neutraalien värien suosija! Kuitenkin olen minäkin innostunut vähän väreistä, viimeisimpänä mustasta. Mikäettei. Sillä tavalla saa kivasti lisää väriä arkiseenkin asuun!

  Hei suosittelen Sensationailin geelilakkoja, jos kynnet liuskoittuu! Itsellän oli sama ongelma. Ärsytti, kun mitkään Essien tai OPI:nkaan hyvät lakat eivät pysyneet muutamaa päivää pidempään, ja sitten kynnet liuskoittuivat. Kokeiltuani Sensationailin lakkoja, en ole muita sitten enää käyttänytkään! Lakkaus pysyy kahdesta viikosta kuukauteen, ja kynnet alla pysyvät ihan sileinä eivätkä liuskoitu!

  Kivaa päivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, musta tuntuu vielä aika hurjalta, mutta olen katsellut jo tummia harmaita ja sinisiä sävyjä! :D Toisilla olen kyllä ihastellut...
   Ja kiitos kovasti geelilakka-vinkistä, pitääkin ehdottomasti tutustua niihin, kuulostaa tosi hyvältä!

   Ihanaa viikon alkua Salla! :)

   Delete
 2. http://wastinglifestyle.fi/alus-ja-hoitolakat/ -> Luepa tuolta hyviä vinkkejä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti vinkistä, menenpä kurkkaamaan! :)

   Delete
 3. Kiva väri tuossa lakassa. Minullakin liuskottuu kynnet vaikka olen kokeillut vaikka mitä. Onko tuo Sensationailin geelilakka sellainen UV'lla kovetettava? (niiden poistohan sitten käytetään vahvoja aineita ja siki en ole koskaan kokeillut) -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmh, en ehtinyt itse vielä tutustumaan... Mutta taitaa olla jotain hieman voimakkaampaa tuotetta, kun kuitenkin pysyy noin pitkään kynsissä. Mutta olisihan se ihanaa, että kynsiä ei tarvitsisi huoltaa parin päivän välein! :)

   Delete
 4. Täältäkin kannustan kovasti sensationailsin geelikynsisettiä! Olen meinannut jo useamman kerran blogiini siitä kirjoittaa vähän kokemuksia mutten ole vielä ehtinyt. Halpa ja erittäin laadukas on mielestöni ja mullakin ennen kynnet liuskottui ihan hirveesti. Nyt ei ole liuskottumaa yhdessäkään kynnessä! Joten auttoi geelaus ainakin minulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla positiivisia kokemuksia siitä! :) Pitääkin tutustua tuohon paremmin! :)

   Delete
 5. Todella kaunis sävy! Täydellinen asukokonaisuuden viimeistelijä!

  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Kynsilakalla saa kyllä kivan piristyksen helposti! :)

   Delete