Monday, 24 March 2014

Helppo tapa sitoa huiviOlen saanut paljon kysymyksiä, miten sidon talviaikaan usein käyttämäni villahuivin. Vaikka kyse onkin mitä yksinkertaisimmasta sidonnasta, koin helpoimmaksi napata muutaman kuvan tästä omasta tavastani - toivottavasti tästä on siis enemmän apua, kuin niistä epäselvistä selityksistäni siellä kommenttiboksin puolella!

Kiepauta huivi etukautta ympäri ja sujauta sen molemmat päät eteen jäävän lenksun sisältä. 
Asettele huivi muhkeaksi ja tarvittaessa kiristä tai löysää huivin päistä.

Minusta tämä on tosi kiva ja äärettömän helppo tapa sitoa huivi tyylikkäästi. Kerran sidottu huivi pysyy myös pitkään kauniina ilman sen kummempaa kohentamista - eipä siis ihme, että tämä on noussut suosikikseni!

17 comments:

 1. Tämä LV villahuivi on liian paksu tavallisella solmulla sidottavaksi .itse pähkäilin aikani oman huivini kanssa kunnes keksin tämän. :) Hyvä postaus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna! Minä en taida edes tietää, mikä on tavallinen huivisolmu, mutta joskus olen tainnut pitää tätä myös niin että kierrän huivin kaksin kerroin toiselta puolelta kaulaa ja sujautan yhdessä olevat päät lenkistä läpi! :)

   Tämä on kyllä kiva huivi ja tykkään, että se on paksu ja muhkea! :)

   Delete
  2. siis ihan niin et samalla tavalla ympäri kuten näissä kuvissa mutta solmulle nuo päät sen sijaan että pujottaisi läpi. :-) Solmu on liian paksu tälle huiville. :-)

   Delete
  3. siis silleen et laittaa kaulan ympäri kuten näissä kuvissa mutta sitoo päät solmulla sen sijaan että pujoittaisi ne tuon lenksun läpi. :-))

   Delete
 2. Kiitos vinkistä! :D Oon aina miettiny miten porukka saa tuon aikaseksi!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että postauksesta on hyötyä!

   Delete
 3. Kiitos! Olen yksi kyselijöistä, nyt vasta tajuan ja miten yksinkertaista se sitten onkaan kun näkee ihan kuva kuvalta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinulle, että käyt piristämässä päivääni ja ihanaa, jos postauksesta oli apua! :)

   Delete
 4. Mutta entäs neliön muotoinen silkkihuivi? kuinka sen sidot? itse taittelen sen kolmioksi ja sidon samalla tavalla kuin laitat paksun villahuivin mutta...hetken kuluttua se "liukuu" ja ei pysy siinä missä pitää. -Annie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin miettiä, miten sidon ohuemmat huivini, mutta minulla taitaa olla ihan sama juttu... Jos keksit ratkaisun, tule ihmeessä vinkkaamaan! :)

   Delete
 5. Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla samaa sitomistapaa. Minulla lienee sama huivi (värisävy verone?) ja olen koittanut metsästää samaa sävyä olevaa pipoa, mutta on aika haasteellinen tehtävä. Muuten ihana, neutraali ja monikäyttöinen värisävy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, jos olin avuksi! :) Oletko kysynyt, jos voisit tilata pipon Helsingin myymälään? He ovat siellä aina todella avuliaita ja olen saanut tilattua sinne tuotteita, joita heillä ei ole valikoimissa.

   Kävin kurkkaamassa noita sävyjä ja omani taitaa olla asteen vaaleampi Gris Perle, mutta tuo Verone on myös todella kaunis! :)

   Delete
 6. On tosiaan välillä vaikeaa näiden huivien kanssa, vaikka ovatkin niin kivoja ja kauniita:) Näin kerran Tallinnasta tullessani terminaalissa erään naisen tekevän nopeasti ja näppärästi tosi kivan sidonnan. Se vaikutti samanlaiselta, kuin sitä tuossa näytät. Hän vaan laittoi huivin päät edessä jotenkin ristiin ja jostain vielä kiepautti... :) Teki mieli käydä kysymässä, että voisitko tehdä tuon uudelleen.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toivottavasti sait tästä vinkkiä huivin sitomiseen! :)

   Itsekin aina ihailen muiden rennon näköisesti sidottuja huiveja, ne tuovat ihanan tyylikkään lisän asuun kuin asuun!

   Delete
 7. Hei kiitos vinkistä, oon kyllä potenut ongelmia huivien kanssa vaikka niitä koko ajan käytänkin, hankalaa välillä! Pitäpää kokeilla tuota :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi, että viihdyt mukana ja toivottavasti sait tästä apua huivin sitomiseen! :)

   Delete