Tuesday, 4 March 2014

Details

Takki Tara Jarmon

Pidin kovasti viikonlopun asuni tyttömäisestä hengestä. Uhmasin koleaa ilmaa pukeutumalla mekkoon ja vetämällä jalkaani nilkkurit; päällimmäiseksi päätin pukea Tara Jarmonin kauniin, mutta valitettavasti hieman liian väljäksi jääneen villakangastakin. 

Tulevien viikkojen ohjelmassani onkin tehdä vaatekaapilleni kunnon kevätsiivous: harkitusti järjestetyiltä hyllyiltä on kiva etsiä pukeutumisinspiraatiota ja kaapin perukoille jääneet vaatteet saavat tehdä tilaa uusille hankinnoille.

P.S. Tyylikäs ja herttainen Adalmina on myös käynyt vaatehuonettaan läpi ja hän myy tällä hetkellä käyttämättömäksi jääneitä vaatteitaan ja asusteitaan bloginsa puolella. Myynnissä on merkkejä aina Tara Jarmonista Dioriin ja Zaraan, joten kannattaa käydä kurkkaamassa blogikirppis täältä.

7 comments:

 1. Vaatekaapin kevätsiivous on täälläkin juuri tehty, ihana saada selkeyttä vaatekaappiin. Tosin vaikka aika rankalla kädellä karsin, huomasin, että kaapista löytyy vielä paljon vaatetta, jota tuskin enää käytän syystä tai toisesta... Mutta ehkä ne saa odotella seuraavaa siivoushetkeä. Ja löytyihän sieltä samalla myös jonkin verran unohtuneita helmiäkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin olen ihan turhaan säilönyt joitain vanhoja vaatteita, mutta nyt on aika käydä ne läpi! :)

   Ihanaa loppuviikkoa! :)

   Delete
 2. Oi mikä ihana takki <3 Oletko mahdollisesti myymässä tuota?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)

   Valitettavasti takki on menossa myyntiin, sen verran reilu se on minulle... Minulla on paljon muutakin myyntiin menevää, joten ehkäpä voisin pitää Adalminan tavoin blogi-kirpparin jossain vaiheessa? :)

   Delete
  2. Hyvä idea! =) Yritän bongailla tuota takkia sitten sieltä jos vain koko on minulle sopiva ;-)

   Delete
 3. Takkihan on just hyvä noin; ei liian kittana!! Aika moni pitää nykyisin liian pieniä (ja tiukkoja) vaatteita, mikä ei näytä ainakaan omaan silmääni kovin kivalta. /Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa kuvassa se näyttääkin hyvältä, mutta valitettavasti takki on niin hartioista kuin vyötäröltäkin aivan liian iso... Olen muuten samaa mieltä, että liian pienet vaatteet eivät näytä hyvältä... Jo ihan perusvaatteetkin näyttävät ihan erilaisilta kun istuvuus on kunnossa! :)

   Delete