Sunday, 30 March 2014

Kesäaika
Toivottavasti olette viettäneet mukavaa viikonloppua! Me huristelimme eilen Müncheniin ja vietimme koko päivän siellä. Pitkä päivä taisi tehdä tehtävänsä, sillä tänään aamulla nukuimme todella, todella pitkään - ehkä kellojen siirtämiselläkin oli osuutta asiaan?

Uskaltauduimme tänään syömään aamupalan parvekkeella ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Banaanipannukakuilla, sekä tummalla suklaalla ja marjoilla maustetulla rahkalla alkoi tämäkin sunnuntai - mitä ihanin tapa aloittaa rauhallinen vapaapäivä!

Nyt ajatuksissamme on lähteä kaupungille nauttimaan auringosta. Taivaalla on ohuen ohut sumupilvi, mutta sääennusteen mukaan tänään saadaan nauttia vielä yli kahdenkymmenen asteen lämmöstä. Illalla taas tapaamme ystäviä illallisen merkeissä. Tällä kertaa oli meidän tyttöjen vuoro päättää illallisravintola, joten tiedossa on japanilaista ruokaa. Mutta nyt on aika vaihtaa pyjamat pois ja lähteä ulos, oikein ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle!
6 comments:

 1. Herkullisen näköistä! :)


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Tällä kertaa kuvailuun ei liiennyt paljon aikaa, sen verran nälkäinen kanssa-ruokailija oli vieressä odottamassa - kiva siis, jos kuvat onnistuivat! ;)

  ReplyDelete
 3. Kuinka pitkä matka teiltä on Müncheniin? Olet sen joskus varmaan sanonut, mutta en muista. "Ihan kiva", että voi tuosta vaan huristella sinne:) Kävin siellä parisen vuotta sitten ja siitä tuli kohde, jonne varmasti joskus menen uudelleen.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, sainpas sen kuulostamaan lyhyeltä matkalta tekstissäni! :D Meiltä ajaa Muncheniin kuitenkin puolisentoista tuntia, joten ei sinne nyt ihan joka päivä jaksa huristella, heh! Onneksi täällä on motarilla ajelu aika sukkelaa ruuhka-aikojen ulkopuolella, joten tuollaisia päiväreissuja tekee aika helposti.

   Munchen jakaa etenkin saksalaisten ystäviemme mielipiteet jyrkästi, mutta minä pidän tuosta kaupungista, sen arkkitehtuurista ja tunelmasta todella paljon! :)

   Delete
 4. om nom, näyttääpä herkulliselta:) Ihania ovat sunnuntait jolloin voi vaan olla ja syödä hyvin ja nauttia viikonlopusta!

  ReplyDelete