Wednesday, 19 March 2014

Keväistä toiveasuaNeule -14% /  Ballerinat -10% /  Mekko
Kaulakoru /  Aurinkolasit /  Laukku

Näyttääkö keväiseltä? Eipä ihme, sillä täällä ollaan kovin keväisissä fiiliksissä! Olen kaivanut jo useammatkin ballerinat talvisäilöstä ja alkanut pohtia hieman keväisempiä asukokonaisuuksia. Vaaleanpunainen ja pinkki ihastuttavat vuodesta toiseen ja tuovat kivasti raikkautta mustan ja valkoisen rinnalle. 

Omasta mielestäni kauniita ja pehmeitä ballerinoja ei voi olla liikaa ja nuo Stylesnobin ballerinat kiinnittivätkin heti huomioni. Yksinkertaista pitsimekkoa taas on helppo asustaa kauniilla statement-korulla ja kaikki tarpeellinen kulkee mukana isommassa kaupunkikäyttöön soveltuvassa laukussa - tyylikkäät aurinkolasit vielä nenälle ja keväinen asu onkin valmis!

Ja jos asu tuntuu hieman liian kevyeltä, niin mustilla sukkahousuilla, trenssillä ja huivilla saa helposti otettua hieman etumatkaa keväisten asujen kanssa!


(Sisältää mainoslinkkejä)

10 comments:

 1. Haluatko selittää mulle nuo mustat sukkahousut? Ku mää aina ihmettelen, että miksi ihmiset käyttää mekkojen kanssa mustia sukkahousuja. Musta suunnilleen ihon väriset ois paremman näköset... :D Vai onko se vaan makukysymys?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihonväriset sukkiksethan nyt on kamalinta mitä on olemassa :--D

   Delete
  2. Samaa mieltä, mustat kyllä käy, mutta ihonvärisiä ei koskaan! :D

   Delete
  3. Minä taas pidän kovinkin paljon mustista, paksuista sukkahousuista! :) Taitaa olla tosiaan makuasia, mutta etenkin talvella paljas iho saa minulla aikaa kylmiä väristyksiä toisen puolesta ja mustista sukkahousuista saa hieman lämmikettä. Ja ai niin, saappaiden kanssa käyttäisin myös vain mustia sukkiksia! :)

   Ihonväriset sukkahousut voivat tasoittaa esimerkiksi hyttysten puremia, mustelmaisia sääriä. Ohut, omaan ihonäriin sopiva, mattainen sukkahousu voi olla myös tosi huomaamaton - ja Kate Middleton on myös näyttänyt, miten pukea kauniisti ne kiiltävätkin versiot! :)

   Delete
  4. Talvella kyllä sen ymmärtää, paksuissa sukkahousuissa. Mutta kesälläkin näkee mustia, ohuita sukkahousuja käytettävän. Niitä mää ihmettelen...

   Delete
  5. Täytyy sanoa, että olen samaa mieltä Katarooman kanssa. Ja mitä tulee kiiltäviin sukkiksiin, niiden kanssa pitää olla tosi valiosääret, sillä ne korostavat sääriä tosi paljon enemmän kuin matat tai sitten ne mustat.

   Delete
 2. Minun on pitänyt kysyä sinulta monta kertaa blogisi nimestä seuraavaa: miksi englannin ja ranskan sekoitusta? Englanniksihan kirjoitetaan ballerinas ja ranskaksi ballerines.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,

   Jostain syystä nyt vain päädyin tähän nimeen, vaikka mietiskelin tosiaan myös kokonaan ranskankielistä Dans mes ballerines -nimeä (joka olisi voinut aiheuttaa enemmän vaikeuksia esim. lausumisessa). Ja toisaalta, tämä nimi kuvaa aika hyvin elämääni, elänhän tälläkin hetkellä käyttäen päivittäin niin englantia, ranskaa kuin saksaakin! :)

   Delete
 3. Kiva kevätasu

  ReplyDelete
 4. Minä tykkään myös mustista sukkahousuista ja legginsitkin menee mutta ehdottomasti sitten saman väristen sukkien kanssa.

  ReplyDelete