Sunday, 9 March 2014

Ilta-auringossaEilen mittari kipusi viitentoista asteeseen ja täksi päiväksi on luvattu vielä hieman lämpimämpää. Aurinko paistaa kivasti ja ajattelinkin jo hakea parvekekalusteiden pehmusteet talvisäilöstä. Malttamattomana suunnittelen myös talvitakkien pois laittamista.

Meillä oli eilen rento päivä kaupungilla, tänään tiedossa on brunssi ja palanen historiaa. Huomasin muuten, että jogurttijäätelöpaikatkin ovat jo avanneet ovensa, saa nähdä uskaltautuisiko sitä jo... Oikein ihanaa sunnuntaita!

10 comments:

 1. Mullaki on nyt mustat ballerinat. Sattumalta sain ja ovat ku mun jalkoihin valetut... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustat ballerinat ovat (ainakin omassa käyössäni) ehdottomat! Ihanan keveät kesäkengät ja sopivat mekkojen ja farkkujen kaveriksi! :) Kiva, että sait oman täydellisen parisi! :)

   Delete
  2. Kelpaa kesällä kuluttaa Oulun katuja... :)

   Delete
 2. Olet uskaltautunut luopumaan jo sukista. :D Täällä Suomessa on myös kevättä ilmassa, tosin tuuli hieman kiusaa. :D

  Ehkä täytys pikkuhiljaa alkaa kaivaa ballerinoja kaapeista ja tehdä inventaariota..

  Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain, kadulla alkoi näkymään jo niin paljon ballerinoja että minäkin uskaltauduin! Illat ovat tosi viileitä, mutta päivällä onneksi tarkenee. :)

   Tsemppiä inventaarioon!

   Delete
 3. Moi! :D Ootko koskaan ajatellut tehdä kunnon in-depth arvostelun Alma laukustasi? Itse yritän etsiä arvosteluja Alma Epi laukusta, mutta suurin osa näistä arvosteluista on hyödyttömiä, niissä todetaan suunnilleen vain laukun mitat. Voisit arvostelussasi kohdistaa vastaavanlaisiin kysymyksiin: Kuinka kauan olet omistanut laukun? Kuinka usein käytät laukkua (per viikko)? Onko nahka "löystynyt/pehmentynyt" käytöstä? Onko laukku menettänyt muotonsa? Miten kohtelet laukkua (esim heitätkö lattialle)? Miten putsaat laukkua? Millaisia käytön jälkiä laukusta löytyy? Millaisessa kunnossa vuori on? Mitä yleensä laitat laukkuun ja miten asettelet näitä tavaroita? Ja last but not least, kadutko laukun ostoa? Olisi hirmu kiva jos siulta löytyy aikaa ja energiaa tällaisen postauksen kirjoittamiseen :D XOXO

  Ps. Voisit myös verrata Alma laukun hinta-laatu suhdetta muihin laukkuihin :)

  ReplyDelete
 4. Uuuhh! Pps. Onko Alma laukkusi siun everyday bag? XO

  ReplyDelete
 5. Ppps. Minkä pituinen olet? Harkitsitko myös PM kokoa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon postaustoiveesta, koitan toteuttaa tätä mahdollisimman pian! :)

   Sen verran voin kuitenkin jo nyt vastailla, että olen ollut tyytyväinen Almaan; se on hankittu noin 3-4 vuotta sitten ja on edelleen yksi käytetyimmistä laukuistani. Olen 165 cm pitkä ja laukku on minusta tosi hyvän kokoinen! :)

   Delete
  2. Ootan innolla arvostelusi! XD Olen itse 163cm ja harkitsen Alma GM laukun ostoa. Omistan jo kolme Alma laukkua PM koossa, joten en kyllä viitsi neljättä ostaa. Katselin LVn sivustoa tänään ja huomasin uuden Alma koon; Alma MM. Alma MM on n. 36cm leveä (PM 32cm ja GM 38cm), MM koko saattaisi olla parempi vaihtoehto miun kokoiselle... XOXO

   Delete