Friday 7 March 2014

Münchenin tuliainen - Mon Monogram Keepall



Aika moni on jo ehtinyt kyselemään kuvia taannoisen Münchenin matkani hankinnasta ja nyt ehdin vihdoinkin nappaamaan muutaman kuvan blogia varten.

Ja uusi laukkuhan se siellä Louis Vuittonin ruskeassa paperikassissa lymyili! Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ollut käsilaukku, vaan hieman järeämmän kokoinen Mon Monogram Keepall 50 Bandoulière. Olen jo pidempään kaipaillut isompaa viikonloppulaukkua lennoille ja lyhyemmille matkoille, joten Keepall oli tähän tarkoitukseen suhteellisen helppo valinta. Uusi laukku pääsikin heti päivittäiseen käyttöön salilaukkuna ja näin muutaman viikon käytön jälkeen voin sanoa olevani oikein tyytyväinen valintaani.

Mon Monogram -personointia pohdiskelin pitkään, sillä se sopii minusta tosi hyvin etenkin näihin matkustuskäyttöön tarkoitettuihin laukkuihin. Erilaisia väriyhdistelmiä on vaikka kuinka monta ja itse päädyin valitsemaan tyttömäisen pinkin (tai fuchsia taitaa olla tämän värin virallinen nimi) ja raikkaan valkoisen - myös laukun sisävuori toistaa tuota iloisen pinkkiä sävyä.

Tiedättehän te, miten uuden laukun myötä tulee usein tarve hankkia uudet kengät ja vähän muitakin asusteita? Minä en uusia kenkiä kaipaa (no, ehkä ihan vähän!), mutta saatuani laukun käsiini aloin samalta seisomalta haaveilemaan matkasta - edes ihan lyhyestä sellaisesta!


23 comments:

  1. Pakko kysyy että laitoitko nimikirjaimet nykyisen sukunimen mukaan vai tulevaisuutta miettien jos menette naimisiin ja muutat sukunimen?


    IHANA veska <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :)

      Olin ajatellut hankkivani tämän vasta häidemme jälkeen, mutta koska minulla oli lähes vuoden vanha lahjakortti käytettävänä, päädyin hankkimaan laukun jo nyt. Pitkään mietiskelin, että otanko noita nimikirjaimia (niitähän ei saa jälkikäteen lisättyä), mutta avomieheni rohkaisi minua ja päädyin nyt jo valitsemaan laukun tulevilla nimikirjaimillani! :)

      Delete
  2. Nyt voit ottaa halpalennon vaikka Suomeen ja sieltä bussin Jakomäkeen! Näyttää kaikilla "maijoilla" olla toi IHANA bägi!!!!! Lue HeSa ja ymmärrät

    ReplyDelete
  3. Upea :) ! LV:n weekender on pyörinyt mielessä jo vuosia ja juurikin monogroituna! Ihanan värinkin valkkasit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Marianne! :)

      Minäkin pyörittelin tätä pitkään mielessäni (monet muut hankinnat kun ovat menneet aina edelle), mutta olen oikein tyytyväinen, että nyt tuli viimein hankittua tällainen isompi laukku! :)

      Delete
  4. Ihana laukku ja hienot värit ! Entäs kun menette naimisiin , nimikirjaimet vaihtuvat ? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!

      Kirjoittelinkin tuohon yläpuolelle, että reilu vuoden päästä nimikirjaimeni täsmäävät laukkuun! :)

      Delete
    2. Ja luin myöhemmin muiden kommentteja ;) Jess, voit harjoitella vuoden uusilla nimikirjaimilla :)

      Delete
  5. Upea laukku, tuo pinkki sopii rukseaan monogrammiin täydellisesti <3 Hyvä valinta, on taatusti kivan sähäkkä myös sisältä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Hanna! :)

      Laukku on kyllä ihanan pirteä myös sisältä, tykkään tosi paljon, että näissä Mon Monogrameissa saa valittua myös tuon sisävuoren värin! :)

      Delete
  6. Kivat värit, oliko värivalinta helppo? Itselläni menisi varmasti tovi valitessa raitojen väriä. Minkävärinen sisus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti! :)

      Olin jo pitkään miettinyt värejä (öö, ainakin yli vuoden?), mutten oikein ollut varma niistä... Kunnes mies talutti minut liikkeeseen ja sanoi että nyt valitset ja tilaat laukun! Ilman pientä avustusta varmaan vieläkin vitkuttelisin niiden kanssa! ;) Laukun sisävuori on pirteä pinkki ja se näyttää tosi kivalta!

      En voisi olla tyytyväisempi valintaani koon ja värien puolesta! :)

      Delete
  7. Toihan ei ole sun sukunimesi eka kirjain vai oletteko jo salaa menneet naimisiin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, emme ole menneet keneltäkään salaa naimisiin! :D

      Tosin kihloistammekin kerroin täällä vasta reilu kuukauden jälkeen - jotkut asiat on kiva pitää hetki itsellään ja sitten vasta jakaa täällä julkisessa blogissa! :)

      Delete
  8. Nappiostos, itselläni ollut sama laukku käytössä jo reilun viiden vuoden ajan, enkä ole vieläkään kyllästynyt. Itsellänikin toiminut loistavasti sali/viikonloppulaukkuna :-) Ihana asu muuten uusimmassa insta-terassikuvassa, saako tiedustella mista kaunis mekko (?) & kaulakoru on hankittu ? Mukavaa sunnuntaita & kiitos inspiroivan kauniista blogista :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen ja laukku on pysynyt jo noin pitkään hyvänä! :)

      Tarkoitat varmasti sitä lauantain kuvaa, siinä päälläni on suhteellisen uusia hankintoja: t-paita on Hallhuber-merkiltä ja kaulakoru Zarasta!

      Kiitos kovasti ja oikein ihanaa viikkoa! :)

      Delete
  9. Voi miten kivan lisäsäväyksen olet klassikkolaukkuusi valinnut! Ei tule varmasti ihan jokaisella vastaan. ;)

    Itsellä myös harkinnassa keepall, juurikin lentomatkoja varten, joita työn puolesta piisaa. ;)

    Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    Born Grown

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on kyllä kiva lisä laukussa! :) Itsellänikin Keepall oli mietinnässä juuri matkustamisen takia (hetken mietin myös sitä vedettävää) ja on vain suuri plussa, että laukku soveltuu näppärästi myös salilaukuksi!

      Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa myös sinulle!

      Delete
  10. Minä en oikeastaan edes pidä LV-laukuista enkä varsinkaan monogrammikuosista, mutta nyt on kyllä pakko sanoa että onpa ihana laukku! Niin tyylikäs ja elegantti. Nimikirjaimet ja oma väriraita nostavat laukun ihan uudelle tasolle verrattuna tavallisiin tusinalaukkuihin. Minä olen niin ihastunut nimikointiin ja nimikirjaimiin.

    Ja miten suloista että kihlattusi kehoitti sinua tähän hankintaan! Oma puolisoni on niin perisuomalaisen järkevä ja vaatimaton että minulle ei ikipäivänä kävisi noin. Nauti kauniista laukustasi ja romanttisesta miehestäsi. :)

    Miten muuten teidän hääjärjestelyt edistyvät? Jos aihe ei ole liian henkilökohtainen niin olisi tosi hauska lukea hääpostauksia. Minkälaiset hääpuvut mielyttävät sinua, minkälaiset kattaukset, ruokailut, koristeet, ohjelmanumerot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Eva! :)

      Ehdinkin jahkailla tätä hankintaa jo pitkään - miehellä meni sitten viimein hermot ja hän istutti minut tuolille ja sanoi, että ennen ei lähdetä ennen kuin valinta on tehty! :D

      Täytyy myöntää, että hääjutut ovat jääneet niin taka-alalle ja kaikkien muiden juttujen jalkoihin. Minun pitäisi ehdottomasti ryhdistäytyä siinä, se kun tulee kuitenkin niin nopeasti, vaikka nyt ajattelisikin, että aikaa on paljon... Kiitos kovasti postausehdotuksistasi, mielelläni kirjoittelen inspiraatio-postauksia, ovat itsellenkin tosi hyödyllisiä! :)

      Delete
  11. Voi ompa ihastuttava! :) Itsekin kaipailisin isompaa weekenderiä matkustellessa ym. mutten ole ainakaan toistaiseksi raaskinut siihen sijoittaa.. Mutta itsekin hankin juuri Geneven reissusta jotain uutta Vuittonilta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No huomasin! :D Paljastapa pian, mitä hankit! :)
      Minullakin meni pitkään muut hankinnat edelle, mutta nyt oli viimeinkin aika! :)

      Delete